Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image

Applella ongelmia – iPhone X:n tuotanto edelleen aloittamatta

(Mainos: Moi Mobiililta 100 megabitin 4G-liittymä vain 6 €/kk tai rajattomalla datasiirrolla 18 €/kk! Tutustu ja tilaa edullinen Moi-liittymä nyt tästä!)

iPhone X ja iPhone 8 sekä iPhone 8 Plus.

iPhone X seuranaan iPhone 8 ja iPhone 8 Plus.

Apple julkisti hiljattain uudet iPhone-mallinsa, ja varsinkin lippulaiva iPhone X sai osakseen massiivisen huomion. Puhelin tulee markkinoille vasta marraskuussa, huomattavasti iPhone 8:n ja 8 Plussan jälkeen. PhoneArena kertoo kuitenkin raportista, jonka mukaan mallin tuotantoa ei ole vielä edes aloitettu.

Analyytikko Christopher Cason mukaan iPhone X:n tuotanto olisi viivästynyt, ja alkaisi vasta kuluvan vuoden viimeisellä neljänneksellä, eli lokakuussa. Raportissa kerrotaan, että tuotanto olisi tällä hetkellä jäljessä aiotusta noin kuukauden, ja tuotannon aloittaminen olisi kesän suunnitelmiin verrattuna myöhässä jopa kaksi kuukautta. Mikäli raportti pitää paikkansa, on mahdollista, että iPhone X:n markkinoille tulemista joudutaan odottamaan luultua kauemmin.

Tyylikkään, ja kalliin, iPhone X:n myöhäisempi julkaisu on vaikuttanut iPhone 8:n ja 8 Plussan ennakkotilausten määrään, kun ihmiset odottavat parhaan mallin ennakkotilauksia alkavaksi 27. lokakuuta. Älypuhelin julkaistaan näillä näkymin marraskuun kolmantena, ja Suomessa siitä saa pulittaa vähintään 1179 euroa.

(Mainos: Lataa nyt ilmainen e-kirja tai äänikirja Elisa Kirjasta. Valitse oma kirjasi hintaan 0 € tästä!)

 

Seuraa Mobiili.fitä

Mainos: Nopea 4G-liittymä puhelimeen vain 6 € / kk. Lue kokemuksia Moi Mobiilista

Kommentoi

Kommentit

 1. SANDY

  Pieni ajatus virhe artikkelissa 😊

  8S julkaistaan ehkä joskus vuoden päästä, 8Plus on perus kasin parina😉

  • Azazel

   vähä joo 😂 8S:ää ei tuu jos huhutut näyttökoot pitävät paikkansa ku ulkonäkö silloin muuttuu selvästi

 2. Kairaaja

  Tyylikkyys ja iphone x ei sovi kyllä yhteen. Yks rumimmista..

  • GalaxyS3

   Olen täysin samaa mieltä.

  • Christian

   En kyllä itsekkään tajua miksi tuollaisiin sarviin on päädytty. En koskaan ole kuulunut niihin jotka pitävät iPhoneja kauneimpina puhelimina mutta en silti ole pitänyt niitä myöskään rumina. X on kyllä sellainen… Harmi…

   • Jiipee

    Myös kamera moukku on yksi rumimmista.

   • Vili

    Miten olisi vaikka erottua massasta? Ei varmaan mene kauheasti metsään jos sanoo, että 9/10:stä ensivuonna julkaistusta high end luureista näyttää täysin toistensa kopioilta, johan niitä nytkin on jo tullut. Paljon näyttöä, pieni musta alas ja ylös.

    Applehan on nimenomaan korostanut, että tuota lovea ei saa peittää, senhän voisi softalla täysin kadottaa, mutta Apple ei sitä halua, varmaan juuri siksi, että se tekee siitä erottuvan näköisen massasta.

    • Toni

     Väitätkö että toi näyttää hyvälle?

     • Vili

      Juu hyvältä näyttää ja livenä varmaan vielä huomattavasti paremmalta mitä myös demohuoneessa luuria nähneet sanoivat.

      Ja kuten sanottua erottuu kaikista tulevista, tai ehkäpä S9 tulee myös käyttämään lovea, onhan niillä patenttikin siihen ;)

      Tässä juuri uusi julkistettu puhelin http://cdn.gsmarena.com/imgroot/news/17/09/vivo-x20-official/-1024x768m/gsmarena_002.jpg kuvastaa aika hyvin sitä mitä sanoin, tuolta ne kaikki tulee näyttämään.

     • Jiipee

      Tiedät kai, että Applen tilaisuuteen on kutsuttu vain positiivisesti firmasta kirjoittavia henkilöitä ja medioita? Kriittiset äänet eivät pääse tilaisuuksiin ollenkaan.

      Mitä tuohon kieleen tulee, on se itsessään jo epäfunktionaalinen, mitä mr Työt ei varmastikaan olisi hyväksynyt. Ja ruma.

     • kk

      Nykyään (ja jo muutaman vuoden) on ollut muodikasta väittää, että joku, mitä Apple tekee ei olisi ollut Jobsin mieleen. Aika usein kuitenkin se, mitä sanotaan, että ei olisi ollut Jobsin mieleen, on juuri jotain sellaista, joka olisi nimenomaan ollut Jobsin mieleen. Ihan heti ei tule mieleen mitään tapausta, jossa tuollainen lausahdus olisi oikeasti ollut kohdallaan.

      Jobs oli nimenomaan suljetun, rajoitetun ja (mielipiteitä jakava) muotoilu edellä kulkevan linjan vetäjä. Hänelle täydellisyys ei ollut sitä, että kadunmies oli tyytyväinen tuotteeseen.

  • Marko

   Noihan on just hienot ja tekee puhelimesta persoonallisen. Jos se olis ollut kun kilpailijoilla niin se olis ollut ruma.

 3. Hendriks

  Mutta mutta!. Kun ekspertti sanoi ennen julkistusta, että päivätuotanto on alle 10 000 kappaletta parhaillaan, 🙄.

 4. KIME1980

  Makuasioita juuri tuo X on tosi coolin näköinen nuo perusmallit ihan hirveen näköisiä.

 5. Jussi

  Steve Jobs kääntynee haudassaan. Jobsin design on kadonnut jossain matkan varrella.

  • Jiipee

   Jep, nyt on kääntynyt niin päin, että kopioidaankin Samsungia

  • Jonahan

   Ei Jobs designannut yhtään mitään, Jony Ive oli design puolella hommissa jo ennen Jobsin paluuta 1997 ja on edelleen.

   • kk

    Ei Jobs itse piirtänyt niitä muotoja, mutta kyllä hän nimenomaan mikromanageroi tuotteiden mutoilua ja käytettävyyttä.

 6. N5,5.1(XtraSmooth,FrankoKernel)

  Kunhan ei olis mitään ongelmia ton esittelyssä failanneen kasvojentunnistuksen kanssa. 😨

  • Jiipee

   Totta, se olisi aika katastrofi, jos joutuu jatkuvasti tunnistautumaan pin:llä

  • kk

   Kasvojentunnistus toimi esittelyssä juuri niin kuin sen on tarkoituskin toimia. Esittely toki failasi, mutta ei ei varsinaisesti teknisiin ongelmiin.

Tuoreimmat jutut