Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image

Huhuille vahvistus – Moto X4:stä Android One -versio

(Mainos: Moi Mobiililta 100 megabitin 4G-liittymä vain 6 €/kk tai rajattomalla datasiirrolla 18 €/kk! Tutustu ja tilaa edullinen Moi-liittymä nyt tästä!)

Aiemmin julkisuuteen vuotaneet tiedot Moto X4:n Android One -versiosta on nyt vahvistettu. Malli on ensimmäinen Android One -ohjelmistoversion, eli puhtaan Androidin, saava älypuhelin Yhdysvalloissa.

Sisuksiltaan uutuus on täysin samanlainen kuin aiemmin julkistettu, varsin pätevältä vaikuttava Moto X4. Näytön virkaa toimittaa 5,2-tuumainen 1080p HD -näyttö ja järjestelmäpiiriksi on valittu Qualcommin Snapdragon 630. Luonnollisesti Micro SD -kortilla laajennettavaa tallennustilaa löytyy 32 gigatavua ja RAM-muistia 3 gigatavua. Kiinteän akun koko on 3000 milliampeerituntia.

Moto X4 sisältää nykyajalle tyypilliseen tapaan kaksoistakakameran, joista toinen ottaa 12 megapikselin kuvia ja toinen tukee 8 megapikselin otoksilla ja 120 asteen laajakulmalla. Omakuvia näpsitään 16 megapikselin voimin. Laite on lisäksi saanut IP68-turvaluokituksen vedeltä ja pölyltä suojaamaan, ja se julkaistaan puhtaalla Android 7.1 Nougat -ohjelmistoversiolla ilman mitään lisäyksiä. Android 8.0 Oreo -päivityksen luvataan saapuvan vielä kuluvan vuoden puolella, ja Moto X4:n Android One -version odotetaan lisäksi olevan ensimmäisten mallien joukossa, jotka saavat Android P -päivityksen vuonna 2018.

Motorolan Moto X4 Android One -version Suomen suunnitelmista ei ole vielä tietoa, mutta se on nyt ennakkotilattavissa Googlen Project Fi -mobiililiittymäpalvelulta Yhdysvalloissa hintaan 399 dollaria.

 

(Mainos: Moi Mobiililta 100 megabitin 4G-liittymä vain 6 €/kk tai rajattomalla datasiirrolla 18 €/kk! Tutustu ja tilaa edullinen Moi-liittymä nyt tästä!)

 

Seuraa Mobiili.fitä

Mainos: Nopea 4G-liittymä puhelimeen vain 6 € / kk. Lue kokemuksia Moi Mobiilista

Kommentoi

Kommentit

 1. Hendriks

  Kun useampi valmistaja julkaisee näitä, ei HMD:llä ole mitään saumaa!.

  • Semmosta

   Mikä HMD/Nokia fetissi sulla oikeen on, kun sitä pitää mainita joka yhteydessä.

   • Ink-stressaaja

    Tämä kieltämättä hieman alkaa ihmetyttää. Mielipide on jo käynyt selväksi ajat sitten ja ”toistolla tehoa” – fraasin suhteenkin voi vetää överiksi.

 2. Christian

  Jenkeissä varmaan vetää kivasti, Euroopassahan Motorola/Moto ei ole koskaan ollut merkittävä tekijä ja Aasiassa mennään Lenovon brändillä.

  Hyvä että aletaan valmistaa puhtaalla, tai hyvin pienesti muokatulla Androidilla varustettuja laitteita laajemmin. Aina voi puhelimeen ladata jonkin launcherin jos puhtaasta ei tykkää. Lisäksi ei tule turhaa softaa mukana. Erottautuminen sitten designilla ja ominaisuuksilla, kuten kameralla, äänen tallennuksella, tunnistautumistavoilla, eleohjauksella yms.

  • Hendriks

   Nimenomaan softapuolella on helpoin erottua!.

  • Christian

   Se pitää paikkansa. Tuntuu kuitenkin että valmistajat ovat ymmärtäneet pienentää niitä päälle laitettuja hirvityksiä kaikkine turhine ohjelmineen pienemmiksi ja panostaneet enemmän rautapuolen erottautumiseen sekä omiin softiin joilla raudasta otetaan itri jotain mihin muut eivät pysty tai ole keksineet. Ei sen softapuolen tarvitse olla mikään raskas launcher kaikkine turhine uutis -ja somewidgetteineen vaan se voi olla luokkaa omat kamera- tms. softat.

   • Hendriks

    Esim. Samsung Note 8 ei toimisi lainkaan pelkällä vanilla Androidilla,.

    • Matti#2

     Kyllähän Aasiassa on saanut galaxyistä android one malleja, niin miksi ei toimisi?

     • Hendriks

      Mitä teet Noten styluksella, jos puhelimessa ei ole ominaisuuksia, mitkä käyttäisivät sitä hyödyksi?. 🙄

Tuoreimmat jutut