Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image

Huawein tuleva Mate 10 -huippupuhelin uusissa väitetyissä vuotokuvissa

(Mainos: Lataa nyt ilmainen e-kirja tai äänikirja Elisa Kirjasta. Valitse oma kirjasi hintaan 0 € tästä!)

Huawei tulee julkistamaan uuden Mate 10 -huippupuhelimensa 16. lokakuuta Münchenissä, Saksassa järjestettävässä tilaisuudessa.

Nähtävästi Mate 10 on tulossa kahtena versiona viime vuoden Mate 9 -puhelinten tapaan. Uusissa väitetyissä vuotokuvissa on nyt nähty väitetty Mate 10 Pro tai Mate 10 kahdessa eri värissä näyttö päällä. Kuvat ovat peräisin 91Mobiles– ja TechMSD-sivuilta. Kuten aina, myös uusimpiin kuviin kannattaa suhtautua tietyllä varovaisuudella. Kyse saattaa olla myös taidokkaista huijauksista. Kuvissa nähtävän puhelimen näytön kuvasuhde on 17:9.

Väitetyn Mate 10:n design paljastui aiemmin myös OnLeaksin videolta ja kuvista, ja eilen verkkoon vuoti puolestaan väitetty Mate 10 Pron etupaneeli kiinalaiskuvissa. Aiemmin nähdyssä puhelimessa nähtiin sormenjälkilukija puhelimen etupuolella, kun uusien kuvien etupaneeleissa samalla paikalla on Huawei-logo. Toistaiseksi ei voida olla aivan varmoja, kumpi puhelimista todella on Mate 10 ja kumpi Mate 10 Pro. Edeltäjistä Mate 9 sisälsi tasaisen 5,9 tuuman näytön, kun Mate 9 Pron 5,5 tuuman näyttö kaartui hienoisesti puhelimen sivureunoille. Mate 9:ssä sormenjälkilukija oli takana, Mate 9 Prossa edessä.

Taakse Mate 10 -puhelimiin odotetaan jälleen todennäköisesti hieman uudistunutta Leica-kaksoiskameraa.

Viime viikolla Huawei julkisti jo uuden tehokkaan, erityisesti tekoälylaskea kiihdyttävän Kirin 970 -järjestelmäpiirin, joka tulee löytymään ensimmäisenä Mate 10 -puhelinmalleista.

Huawei Mate 10:n tai Mate 10 Pron etupaneeli.

Huawei Mate 10:n tai Mate 10 Pron etupaneeli.

Huawei Mate 10. OnLeaksin yhdessä Comparerajan kanssa julkaisema kuva.

Huawei Mate 10. OnLeaksin yhdessä Comparerajan kanssa julkaisema kuva.

 

(Mainos: Moi Mobiililta 100 megabitin 4G-liittymä vain 6 €/kk tai rajattomalla datasiirrolla 18 €/kk! Tutustu ja tilaa edullinen Moi-liittymä nyt tästä!)

 

Seuraa Mobiili.fitä

Mainos: Nopea 4G-liittymä puhelimeen vain 6 € / kk. Lue kokemuksia Moi Mobiilista

Kommentoi

Kommentit

  1. SANDY

    Surkean photoshop venytetty mate9/P9 😅

Tuoreimmat jutut