Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image

Tältä näyttää Huawei Mate 10 – tulevan huippupuhelimen design paljastuu kuvissa ja videolla

(Mainos: Moi Mobiililta 100 megabitin 4G-liittymä vain 6 €/kk tai rajattomalla datasiirrolla 18 €/kk! Tutustu ja tilaa edullinen Moi-liittymä nyt tästä!)

Huawei Mate 10. OnLeaksin yhdessä Comparerajan kanssa julkaisema kuva.

Huawei Mate 10. OnLeaksin yhdessä Comparerajan kanssa julkaisema kuva.

Huawein loppuvuoden tärkein uutuus tulee olemaan uusi Mate 10 -huippupuhelin, jonka julkistus on ohjelmassa 16. lokakuuta Münchenissä järjestettävässä tilaisuudessa.

Nyt Mate 10:n design on paljastunut kuvissa ja videolla, jotka julkaisi yhdessä OnLeaksin kanssa Compareraja-sivusto. Materiaalit perustuvat CAD-suunnittelutiedostojen perusteella luotuihin tietokonderenderöinteihin.

Mate 10:n mitat ovat 150,2 x 77,5 x 8,4 millimetriä, ja lisäksi kameran kohdalta puhelin on hieman paksumpi. Näytön koko on 5,9 tuumaa.

Mielenkiintoisesti nyt nähdystä Mate 10:stä löytyy sormenjälkilukija edestä näytön näytön alapuolelta ja vaikka näyttö ulottuu melko lähelle reunoja, ei se kuitenkaan ole aivan Mate 10:een odotetun täysnäytön kaltainen. Voikin olla, että Mate 10 -perusmallin lisäksi tänäkin vuonna nähdään Mate 9 Pron tavoin Mate 10 Pro -malli, jossa nähdään odotettu 18:9-kuvasuhteen näyttö, jonka pitäisi kattaa lähes koko puhelimen etupuoli.

Takana Mate 10:ssä on kaksoiskamera, jonka pitäisi edelleen olla Leica-brändätty. Lisäksi ulkoisesti erottuvia ominaisuuksia ovat myös USB-C- ja 3,5 mm -liitännät.

Viime viikolla Huawei julkisti jo uuden tehokkaan, erityisesti tekoälylaskea kiihdyttävän Kirin 970 -järjestelmäpiirin, joka tulee löytymään myös Mate 10:stä.

(Mainos: Moi Mobiililta 100 megabitin 4G-liittymä vain 6 €/kk tai rajattomalla datasiirrolla 18 €/kk! Tutustu ja tilaa edullinen Moi-liittymä nyt tästä!)

 

Seuraa Mobiili.fitä

Mainos: Nopea 4G-liittymä puhelimeen vain 6 € / kk. Lue kokemuksia Moi Mobiilista

Kommentoi

Kommentit

 1. SANDY

  Huawei haluaa tarjota jokaiselle jotain
  Mate 10 pitää vanhan linjalla kun taas Pro versio joka varmistui jo kirin970 julkaisun lopussa siirtyy uuteen reunuksettomaan designiin.

  • Henrik1

   Ja hyvä näin. :-)

 2. TS

  Tokihan tuossakin on varsin pienet kehykset, jos 5,9″:lla laite on saman kokoisella näytöllä varustettua Mate 9:ää 7mm, siis vajaan sentin, lyhyempi ja 1,5mm kapeampi.

 3. Semmosta

  Turha koittaa Nokia voittaa tämänkin.

  • SANDY

   sitä vuotta odotellessa;)

  • Henrik1

   Semmosta. 😂 Hauskan vitsin murjaisit. 😈

 4. SANDY

  Ja tämä kuva jossa väitetään olevan Mate 10 pro’n etu lasi puhuu sen puolesta että toinen puhelimista on ”reunuksettomalla” designilla

  http://www.slashleaks.com/l/alleged-huawei-mate-10-pro-front-panel-leaks-outåå

Tuoreimmat jutut