Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image

Huippu-iPhonen toimitukset saattavat alkaa vasta lokakuussa

(Mainos: Lataa nyt ilmainen e-kirja tai äänikirja Elisa Kirjasta. Valitse oma kirjasi hintaan 0 € tästä!)

Aiemmat vuotokuvat uudesta huippu-iPhonesta, tai todennäköisemmin yhä sen "puumallista", antavat erinomaisen kuvan odotettavasta näytöstä ja rakenteesta.

Aiemmat vuotokuvat uudesta huippu-iPhonesta, tai todennäköisemmin yhä sen ”puumallista”, antavat erinomaisen kuvan odotettavasta näytöstä ja rakenteesta.

Apple julkistaa uudet iPhonensa ensi viikon tiistaina, 12. syyskuuta. Tämä tiedetään jo käytännössä varmasti Applen vahvistettua tilaisuuden ajankohdan. Huhut jylläävät kuitenkin edelleen jo seuraavista päivämääristä, jolloin uutuuksien ennakkotilaukset ja lopulta toimitukset käynnistyvät.

Melko luotettavan japanilaisen Apple-sivuston Macotakaran mukaan uuden OLED-näytöllisen huippu-iPhonen toimitukset käynnistyisivät vasta lokakuussa. Sen sijaan nykyisistä iPhone 7 ja iPhone 7 Plus -puhelimista päivitetyt mallit tulisivat saataville jo 22. syyskuuta.

Applen odotetaan seuraavan tänä vuonna tuttua kaavaa. Tilaisuus tiistaina, ennakkotilaukset avautuvat tehtäviksi perjantaina ja toimitukset alkavat viikkoa myöhemmin perjantaina ensimmäisillä markkinoilla. Tänä vuonna perinteinen aikataulu kuitenkin näyttää koskevan vain iPhone 7 -päivitysmalleja, jotka saattavat saada nimekseen iPhone 8 ja iPhone 8 Plus. Niiden uudistukset rajoittuvat lähinnä uuteen tehokkaampaan järjestelmäpiiriin, lasin käyttöön rakenteessa puhelimen takana sekä langattoman latauksen tukeen.

Uuden huippu-iPhonen, jonka mallinimeksi on huhuttu iPhone X:ää ja iPhone Editionia, valmistus on vaikeampaa, minkä takia sen saatavuudesta odotetaan aluksi hyvin heikkoa. Huippu-iPhonessa on iPhonen historian suurimpia uudistuksia, kuten lähes koko etupuolen kattava, ensi kertaa iPhonessa OLED-teknologialla toteutettu näyttö sekä sormenjälkitunnistuksen korvaava kasvontunnistus. Lisäksi myös se tulee uudella järjestelmäpiirillä, langattoman latauksen tuella sekä odotetusti useilla muilla uudistuksilla myös muun muassa kameroissa. Huippu-iPhone on myös takaa lasia, mutta sen kyljet ovat alumiinin sijaan ruostumatonta terästä.

Uuden huippu-iPhonen tietokonemalli iPhone 7:n ja iPhone 7 Plussan välissä iDrop Newsin aiemmin julkaisemassa kuvassa.

Uuden huippu-iPhonen tietokonemalli iPhone 7:n ja iPhone 7 Plussan välissä iDrop Newsin aiemmin julkaisemassa kuvassa.

(Mainos: Lataa nyt ilmainen e-kirja tai äänikirja Elisa Kirjasta. Valitse oma kirjasi hintaan 0 € tästä!)

 

Seuraa Mobiili.fitä

Mainos: Nopea 4G-liittymä puhelimeen vain 6 € / kk. Lue kokemuksia Moi Mobiilista

Kommentoi

Kommentit

 1. Calileon

  Samat huhut vuosittain, 🤔.

  • LaDeX

   Ohops täälläkin!. 😆

  • Calileon

   Ei ole minun kommentti, en käytä mitään idioottimaisia hymiöitä enkä pilkkuja ja pisteitä väärin.

   • Calileon

    ^Feikki

Tuoreimmat jutut