Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image

Tämä huhu on nyt jo lähes satavarma: uudet iPhonet julkistetaan 12. syyskuuta

(Mainos: Moi Mobiililta 100 megabitin 4G-liittymä vain 6 €/kk tai rajattomalla datasiirrolla 18 €/kk! Tutustu ja tilaa edullinen Moi-liittymä nyt tästä!)

Applen toimitusjohtaja Tim Cook aiemmin iPhone- ja Apple Watch -julkistuksessa.

Applen toimitusjohtaja Tim Cook aiemmin iPhone- ja Apple Watch -julkistuksessa.

Apple aikoo järjestää julkistustilaisuuden 12. syyskuuta, kertoo Wall Street Journal nyt omiin lähteisiinsä viitaten.

Applen odotetaan julkistavan tilaisuudessaan kolme uutta iPhone-mallia – nykyisistä hienoisesti päivitetyt iPhone 7s ja iPhone 7s Plus sekä uusi huippu-iPhone, jonka mallinimestä ei ole toistaiseksi mitään varmempaa käsitystä. Näiden lisäksi tulossa ovat todennäköisesti ainakin myös uusi kolmannen sukupolven Apple Watch, myös 4G LTE -verkkoja tukevana versiona, sekä uusi versio Apple TV -laitteesta 4K HDR -tuella.

Jo viime viikolla samasta päivämäärästä raportoi Mac4Ever-sivusto perustuen kertomansa mukaan operaattorilähteisiin.

WSJ:n mukaan Applen tavoitteena on järjestää tilaisuus Steve Jobs Theaterissa sen uudessa Apple Park -pääkonttorissa. Rakennus- ja viimeistelytyöt ovat kuitenkin vielä kesken, millä saattaa olla vaikutusta tilaisuuden ajankohtaan tai sijaintiin, lähteet kertovat.

Uusista iPhoneista on kuultu huhuja taukoamatta lähes päivittäin jo useamman kuukauden ajan. Julkaisimme hiljattain kattavan katsauksen, mitä kaikkea uudelta huippu-iPhonelta odotetaan. Suurimpia uudistuksia ovat lähes koko etupuolen kattava OLED-näyttö sekä uudet 3D-anturit, joita hyödyntävän edistyneen kasvontunnistuksen odotetaan korvaavan sormenjälkitunnistuksen uudessa huippu-iPhonessa.

Kaikkien kolmen uuden iPhonen odotetaan tulevan myyntiin samanaikaisesti, mutta huippu-iPhonen saatavuus tulee olemaan aluksi erittäin heikko. Jos aiempina vuosina nähty toistuu, voisi uusien iPhone-mallien ennakkomyynti ensimmäisen aallon markkinoilla alkaa perjantaina 15. syyskuuta ja toimitukset viikkoa myöhemmin 22. syyskuuta. Viime vuonna Suomi lukeutui ensimmäisen aallon myyntimaihin, mutta toistuuko tämä tänä vuonna, sitäkään ei vielä tiedetä.

(Mainos: Moi Mobiililta 100 megabitin 4G-liittymä vain 6 €/kk tai rajattomalla datasiirrolla 18 €/kk! Tutustu ja tilaa edullinen Moi-liittymä nyt tästä!)

 

Seuraa Mobiili.fitä

Mainos: Nopea 4G-liittymä puhelimeen vain 6 € / kk. Lue kokemuksia Moi Mobiilista

Kommentoi

Kommentit

 1. Sam

  Mahtaakohan itunesista jo ostetut elokuvat päivittyä 4K tarkkuuteen? Vai pitääkö ostaa jo omistetu elokuvat uudestaan.

  • Jonahan

   Tuskinpa päivittyvät, elokuva-ala on jopa musiikkialaakin parempi laskuttamaan lisää uudesta formaatista.

   Parhaassa tapauksessa voisi ehkä olla joku update hinta, iTunesin äänenlaadun parantuessa tällainen oli, mutta enpä pitäisi senkään suhteen hengitystäni koska 1. elokuvayhtiöt ja 2. ero on paljon suurempi kuin musiikin tapauksessa.

 2. Hendriks

  Josko ensimmäistä kertaa vuosiin nähtäisiin jotain oikeasti uutta, 🤔.

  • Elmu

   Miks helvetissä ees toivot tollasta:D kopioi muilta valmistajilta, kun ei omaa keksitä:)

   • Hendriks

    Tarkoitin älypuhelinrintamalla yleisesti!.

 3. Jimi

  Uskon menetyksen mahdollisuuksiin.!,. 🤡

  • Iama Nieger

   Pelle

Tuoreimmat jutut