Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image

Apple-tietäjä: Apple Watchin design säilymässä ennallaan – tulossa perus- ja 4G LTE -versio

(Mainos: Moi Mobiililta 100 megabitin 4G-liittymä vain 6 €/kk tai rajattomalla datasiirrolla 18 €/kk! Tutustu ja tilaa edullinen Moi-liittymä nyt tästä!)

Nykyinen Apple Watch Series 2.

Nykyinen Apple Watch Series 2.

Applen odotetaan julkistavan uusien iPhone-mallien rinnalla myös uuden Apple Watchin kolmannen sukupolven.

Nyt Applen suunnitelmat monesti varsin hyvällä tarkkuudella viime vuosina paljastanut KGI Securitiesin analyytikko Ming-chi Kuo on kertonut Applen aikovan esitellä uuden Watchin kahtena versiona. Kuon raportista kertoo muun muassa 9to5Mac.

Kuo kertoo, että Watch on tulossa sekä aiempaa vastaavana perusversiona että varustettuna myös 4G LTE -mobiiliverkkoyhteydellä. Bloomberg raportoi aiemmin Applen aikeista tuoda mobiiliverkkoyhteydellä varustettu, itsenäisesti verkkoon ilman iPhonen apua kytkeytyvä Watch markkinoille tänä vuonna.

Kovin suuri yllätys Watchin tulo kahtena versiona ei ole. Mobiiliverkkoyhteydelle suoraan Watchissa todellista tarvetta on vain harvoilla – lähinnä niillä, jotka haluavat lenkkeillä tai käyttää Watchia salilla ilman, että iPhone on mukana tai lähellä.

Uuteen Apple Watchiin on huhuttu myös design-uudistusta, mutta Kuon mukaan näin ei ole tapahtumassa. Kellon muotoilu tulee säilymään pääosin ennallaan ja myös tutut 38 ja 42 millimetrin kokovaihtoehdot säilyvät.

Kuon mukaan tuleva Apple Watch tukee vain 4G LTE -verkkoyhteyttä, ei esimerkiksi vanhempia 3G-yhteyksiä. Yhdysvalloissa Bloombergin mukaan sitä ovat tukemassa ja tuomassa myyntiin kaikki neljä suurta operaattoria, mutta muuten mobiiliverkkoyhteyksin varustetun Watchin tuki ja saatavuus voi olla rajattu. Myös Kuon mukaan Watch saa LTE-tuen vain ”tietyissä” maissa.

KGI:n ennuste Apple Watch -toimituksista koko tänä vuonna on 17,5-18 miljoonaa, josta 8-9 miljoonaa on uusia malleja ja näistä alle puolet, 35-40 prosenttia, LTE-mallia.

(Mainos: Lataa nyt ilmainen e-kirja tai äänikirja Elisa Kirjasta. Valitse oma kirjasi hintaan 0 € tästä!)

 

Seuraa Mobiili.fitä

Mainos: Nopea 4G-liittymä puhelimeen vain 6 € / kk. Lue kokemuksia Moi Mobiilista

Kommentoi

Tuoreimmat jutut