Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image

Huhu: Facebook mukaan älykaiutinmarkkinoille – laitteessa myös 15 tuuman näyttö

(Mainos: Moi Mobiililta 100 megabitin 4G-liittymä vain 6 €/kk tai rajattomalla datasiirrolla 18 €/kk! Tutustu ja tilaa edullinen Moi-liittymä nyt tästä!)

facebook logoÄlyä sisältävistä, kodissa keskeiselle paikalle tarkoitetuista kaiuttimista on tullut teknologiajättien kilpakenttä, josta kukaan ei näytä haluavan pysyä poissa. Verkkokauppajätti Amazon.comin Echoa ovat jo seuranneet Google Home ja loppuvuodesta valituilla markkinoilla myyntiin tuleva Apple HomePod. Myös Microsoft on tuonut Cortana-avustajansa eri valmistajien laitteisiin, muun muassa Harman Kardonin Invoke-kaiuttimeen.

Seuraavaksi apajille on lähdössä myös Facebook, raportoi DigiTimes alihankkijalähteisiinsä perustuen.

Facebookin kotilaite tulee kuitenkin äänen ohella tarjoamaan katseltavaa, sillä se sisältää tietojen mukaan 15 tuuman näyttöpaneelin. Myös Amazon esitteli hiljattain Echo Show -uutuuden, mutta siinä näytön koko on vain 7 tuumaa.

DigiTimesin mukaan Facebookin uutuustuotteen kokoonpanosta vastaa Pegatron Technology ja se on tulossa markkinoille vuoden 2018 ensimmäisellä neljänneksellä. Näyttöpaneelin toimittaa LG Display. Pienen luokan pilottituotannon kerrotaan käynnistyneen jo nyt.

Vaikka laite sisältää kookkaan näytön, kuvailee DigiTimesin raporttia sitä kaiuttimeksi. Laite tulee rakentumaan magnesium-alumiini-metalliseoksesta valmistetulle rungolle.

Toistaiseksi epäselvää, minkälaisia toimintoja Facebookin uutuus tarjoaisi.

Kaiuttimen on kehittänyt Facebookin Building 8 -yksikkö, joka vastaa uusista laitehankkeista sosiaalisen median jättiläisen siipien suojissa.

(Mainos: Lataa nyt ilmainen e-kirja tai äänikirja Elisa Kirjasta. Valitse oma kirjasi hintaan 0 € tästä!)

 

Seuraa Mobiili.fitä

Mainos: Nopea 4G-liittymä puhelimeen vain 6 € / kk. Lue kokemuksia Moi Mobiilista

Kommentoi

Tuoreimmat jutut