Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image

Apple aloitti jälleen Nokian tuotteiden myynnin

(Mainos: Moi Mobiililta 100 megabitin 4G-liittymä vain 6 €/kk tai rajattomalla datasiirrolla 18 €/kk! Tutustu ja tilaa edullinen Moi-liittymä nyt tästä!)

Nokia + Withings.Nokian terveyslaitteet ovat päässeet takaisin Applen myyntiin. Apple poisti vielä tuolloin Withingsin nimellä myydyt laitteet myynnistä viime vuoden lopulla, kun Apple ja Nokia kävivät kädenvääntöä patenteista. Sittemmin toukokuussa yhtiöt löysivät sovun.

Nokia osti Withingsin viime vuonna 170 miljoonalla eurolla. Tänä vuonna se on nimennyt Withingsin laitteet uudestaan Nokioiksi ja esitellyt uutuustuotteita.

Applen verkkokaupassa myyntiin ovat nyt päässeet Nokia Body+ ja Nokia Body Cardio -vaa’at, Nokia Thermo -lämpömittari sekä verenpainemittari Nokia BPM+. Tuotteet löytyvät jo Applen valikoimista Yhdysvalloissa, mutta Suomen Apple-verkkokauppa ei niitä vielä tarjoa.

Apple ei kuitenkaan esimerkiksi myy Nokian aktiivisuusmittareina toimivia rannekelloja, jotka kilpailevat Apple Watchin kanssa.

Nokia-tuotteiden odotetaan palaavan myyntiin myös Applen liikkeissä ympäri maailman. Applen verkkokauppaa ja liikkeitä voidaan pitää merkittävänä jälleenmyyjänä myös Nokian tuotteille.

(Mainos: Moi Mobiililta 100 megabitin 4G-liittymä vain 6 €/kk tai rajattomalla datasiirrolla 18 €/kk! Tutustu ja tilaa edullinen Moi-liittymä nyt tästä!)

 

Seuraa Mobiili.fitä

Mainos: Nopea 4G-liittymä puhelimeen vain 6 € / kk. Lue kokemuksia Moi Mobiilista

Kommentoi

Tuoreimmat jutut