Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image

Nokia viimeisteli vauhdilla Withings-kaupan – uusi digiterveysyksikkö on syntynyt

(Mainos: Lataa nyt ilmainen e-kirja tai äänikirja Elisa Kirjasta. Valitse oma kirjasi hintaan 0 € tästä!)

Nokia + Withings.

Nokia + Withings.

Nokia on viimeistellyt aiemmin tänä vuonna ilmoitetun Withings-kaupan. Yritysoston myötä Nokian siipien alle on syntynyt uusi digiterveysyksikkö.

Huhtikuun lopulla Nokia paljasti aikovansa ostaa Withingsin. Kyseinen yhtiö on tunnettu muun muassa aktiivisuusseuraajista, verenpainemittareista sekä koti- ja vauvamonitoreista.

Withings Go istuu ranteeseen, klipsillä kiinni johonkin tai ihan vaan taskuun

Withings julkaisi vastikään uuden Go-aktiivisuusseuraajan.

Alunperin noin 170 miljoonan euron suuruiseksi ilmoitetun kaupan oli määrä tulla viimeistellyksi vuoden 2016 jälkimmäisellä puoliskolla. Tänään Nokia kuitenkin ilmoitti, että Withings-kauppa on viimeistelty aiottua nopeammin.

Withingsin oston avulla Nokia on perustanu uuden Digital Health -yksikön, jonka johtoon asettuu aiemmin Withingsin toimitusjohtajana toiminut Cédric Hutchings. Hutchings puolestaan raportoi Nokia Techologiesia johtajavalle Ramzi Haidamusille.

Nokian uusi digiterveysyksikkö perustaa toimintansa Withingsin olemassa olevalle tuotetarjonnalle ja pyrkii jatkamaan älykkäiden ja terveyttä edistävien laitteiden suunnittelua. ”Tämä on alku uudelle jännittävälle ajanjaksolle Nokia Technologiesin historiassa”, Haidamus kertoo. ”Toivotamme Withings-tiimin innolla osaksi Nokia-perhettä!”

(Mainos: Lataa nyt ilmainen e-kirja tai äänikirja Elisa Kirjasta. Valitse oma kirjasi hintaan 0 € tästä!)

 

Seuraa Mobiili.fitä

Mainos: Nopea 4G-liittymä puhelimeen vain 6 € / kk. Lue kokemuksia Moi Mobiilista

Kommentoi

Kommentit

  1. AndroidWindows

    En usko tuotteiden menestykseen.

    • Hannes

      Mikään tuotehan ei sinänsä muutu ja tähän mennessä withings on ollut melko ”menestyksellinen”. Eri asia on sitten jos nokia alkaa muuttamaan tuotteita liian radikaalisti ja onnistuu pilaamaan hyvän firman.

Tuoreimmat jutut