Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image

Samsung-pomo ampuu huhut alas: Galaxy S8 myy oikein hyvin

(Mainos: Moi Mobiililta 100 megabitin 4G-liittymä vain 6 €/kk tai rajattomalla datasiirrolla 18 €/kk! Tutustu ja tilaa edullinen Moi-liittymä nyt tästä!)

Samsung Galaxy S8

Samsung Galaxy S8 ei ehkä ole aivan virheetön älypuhelin, mutta varsin hyvä se kuitenkin on, ja laitteen erinomaisuus näkyy myös myynnissä. Viimeaikaisista huhuista huolimatta ei S8:n myynti ole sakannut, vaan laite itse asiassa myy paremmin kuin edeltäjänsä, kertoo DigiTimesin mukaan Samsung-pomo Dongjin Koh.

Samsungin mobiilijohtaja Koh kertoi S8:n myynnistä sekä tulevan Note8:n myynnin aloituksesta Taipeissä hiljattain. Ilkeät juorut ovat väittäneet, etteivät uudet S8-mallit yltäisi viimevuotisten S7-mallien myyntilukuihin, mutta Kohin mukaan uutuudet ovat myyneet noin 15 prosenttia edeltäjiään paremmin vastaavassa ajassa.

Samsungilla on meneillään hyvä vuosi. Viimevuotisen Note7-akkufiaskon jälkeen ehtivät monet jo säikähtää, että yhtiön menestys kärsisi pahasti, mutta tällaisesta ei näy nyt merkkiäkään. Ensimmäinen vuosineljännes oli tulokseltaan erinomainen, ja heinäkuun lopulla Samsungin odotetaan kertovan ennätysmäisen hyvästä toisen vuosineljänneksen tuloksesta. Kohin mukaan S8:n myynnin ”momentumin” odotetaan jatkuvan myös vuoden kolmannelle ja neljännelle neljännekselle.

S8-mallien lisäksi Samsungin loppuvuoden myyntiä voi avittaa myös tuleva Galaxy Note8. Koh on jo vahvistanut, että laite esitellään elokuun lopulla, ja Note8:lla lienee kaikki eväät jatkaa S8-mallien menestyksen tiellä, kunhan Note7:n kaltainen epäonnistuminen ei toistu.

(Mainos: Lataa nyt ilmainen e-kirja tai äänikirja Elisa Kirjasta. Valitse oma kirjasi hintaan 0 € tästä!)

 

Seuraa Mobiili.fitä

Mainos: Nopea 4G-liittymä puhelimeen vain 6 € / kk. Lue kokemuksia Moi Mobiilista

Kommentoi

Kommentit

  1. N5,5.1(XtraSmooth,FrankoKernel)

    Nii, Vili! Ja ”konkka-samsung”! 😂

  2. jake123

    No eihän Samsungin edustaja mitään muuta voikaan sanoa, ellei halua itseään jalkaan ampua, niiku yks nokialainen floppaaja aikoinaan ;)

  3. Hendrik

    En usko menestykseen,.👎

Tuoreimmat jutut