Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image

Raportti: Galaxy S8:n myynti hiipuu – Galaxy Note8 tulee jo elokuussa?

(Mainos: Lataa nyt ilmainen e-kirja tai äänikirja Elisa Kirjasta. Valitse oma kirjasi hintaan 0 € tästä!)

Samsung Galaxy Note8 aiemmin vuotaneessa OnLeaksin kuvassa yhteistyössä 91mobilesin kanssa.

Samsung Galaxy Note8 aiemmin vuotaneessa OnLeaksin kuvassa yhteistyössä 91mobilesin kanssa.

Samsung saattaa julkistaa uuden Galaxy Note8:n sittenkin jo elokuussa.

Tulevan huippupuhelimen julkistusajankohdasta on ollut liikkeellä kahdenlaista tietoa. Korealaisraportit ovat aiemminkin kertoneet esittelystä jo elokuussa, kun taas mobiilialan ykkösvuotaja – ja erittäin luotettavana pidetty – Evan Blass kertoi muiden Note8-paljastustensa yhteydessä puhelimen julkistuksen tapahtuvan vasta syyskuun jälkipuoliskolla.

Nyt korealainen The Bell raportoi Samsungin suunnitelman olleen Galaxy Note8:n julkistus varhaisessa vaiheessa syyskuuta, mutta parhaillaan harkittavan julkistuksen tuomista jo elokuun toiselle tai kolmannelle viikolle.

Syitä Note8:n aikaistamiseen elokuulle olisivat Samsungin kevään Galaxy S8 -puhelinten hiipuva myynti sekä Applen tulevat iPhonet, joiden edelle Samsung haluaisi ehtiä.

Galaxy S8 -puhelinten myynnin kerrotaan lähteneen hyvin liikkeelle, mutta myynnin sittemmin laskeneen odotuksia enemmän. Kahden ensimmäisen kuukauden aikana Galaxy S8 -puhelinten toimitusten kerrotaan yltäneen 9,8 miljoonaan puhelimeen, kun viime vuonna Galaxy S7 -kaksikko ylsi samassa ajassa 12 miljoonaan.

Galaxy Note8:n erot Galaxy S8:aan verrattuna jäävät pienemmiksi kuin Note-mallien aiempina vuosina, kun myös Galaxy S8+:ssa näytön koko on kasvanut 6,2 tuumaan. Vahvojen huhujen mukaan Galaxy Note8 on saamassa 6,3 tuuman näytön samalla 18,5:9-kuvasuhteella kuin Galaxy S8 -puhelimissa. Lisäksi Note8 erottuisi tietenkin S Pen -kynällä, mutta myös uudella kaksoiskameralla, joka saattaa tarjota myös optisen zoomin. Molemmat kamerat olisivat ainakin varustettu optisella kuvanvakaimella. Takaa löytyy yhä myös sormenjälkitunnistin. Note8 olisi saamassa myös 6 gigatavua RAM-muistia sekä 3 300 milliampeeritunnin akun.

Evan Blass on kertonut myös Galaxy Note8:sta olevan tulossa Samsungin toistaiseksi kallein huippupuhelin. Hinta Euroopassa tulee olemaan 999 euroa eli satasen Galaxy S8+:aa enemmän.

(Mainos: Lataa nyt ilmainen e-kirja tai äänikirja Elisa Kirjasta. Valitse oma kirjasi hintaan 0 € tästä!)

 

Seuraa Mobiili.fitä

Mainos: Nopea 4G-liittymä puhelimeen vain 6 € / kk. Lue kokemuksia Moi Mobiilista

Kommentoi

Kommentit

 1. Sony

  Sopii erittäin hyvin! Seuraava puhelimeni on note 8 tai nokia 9.

 2. korsto

  En ihmettele yhtään, s8 on aivan liian kallis.

 3. Oopeekolme

  Sormenjälkilukija takana = nöy thänks. Hinnatkin karkaavat käsistä aika pahasti. Mutta mikäs siinä on nostaessa jos määkijät ovat valmiita maksamaan. Sama kävi Oneplussan kanssa.

  • Azazel

   Asiaa kyl :) mutta maksan ennemmin Samsungista tai iPhonesta ennemmi ku ostaisin Oneplussan… silti hinnat alkaa karata

 4. Nokia

  Eipä tuu yllätyksenä et konkka-Samsung on pulassa myynnin kanssa. Kuulemma S8 ei sen takia ollut kaksois-kameraa koska mallista olis tullut sit liian kallis. Eli konkka-Samsung ei osaa tehdä laatua halvemmalla kuten vaikka OnePlus. OP 5 on kaksois-kamera mut ei maksa yli 800 €.

  • Sony

   Oliko tuo vitsi?

 5. Vili

  Samsung menettää miljoonien myynnin koska kiinalaisia ei Samsung kiinnosta, eikä ole moneen vuoteen kiinnostanut.

  http://gs.statcounter.com/vendor-market-share/mobile/china/#daily-20170101-20170711

Tuoreimmat jutut