Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image

Useista uusista Motorola-puhelimista vuoti tietoja ja kuvia

(Mainos: Moi Mobiililta 100 megabitin 4G-liittymä vain 6 €/kk tai rajattomalla datasiirrolla 18 €/kk! Tutustu ja tilaa edullinen Moi-liittymä nyt tästä!)

Kiinalaiselta Lenovolta, joka toimii jatkossakin täydellä voimalla Motorola-brändin kanssa, on luvassa yhä laaja joukko uusia älypuhelimia jo tänä vuonna esiteltyjen Moto E4:n ja E4 Plussan, Moto Z2 Playn, edullisten Moto C:n ja Moto C Plussan sekä Moto G5:n ja Moto G5 Plussan jatkoksi.

Uutuuksista on tihkunut pikku hiljaa tietoja julki.

Tuttu vuotaja Evan Blass on nyt julkaissut Twitterissä lehdistökuvia, jotka esittelevät tulevan Moto Z2 Forcen jokaisesta suunnasta. Moto Z2 Force tulee kuulumaan Moton huippupuhelinten sarjaan. Myös tulossa olevasta Moto Z2:sta se eroaa erityisesti ShatterShield-näytöllään, joka kestää iskuja huomattavasti tavallista paremmin.

Moto Z2 Force on saamassa 5,5 tuuman näytön 2560×1440 pikselillä, kaksoiskameran, Qualcommin Snapdragon 835 -huippujärjestelmäpiirin sekä 4 gigatavua RAM-käyttömuistia.

Alla Blassin kuvassa nähdään Moto Z2 Forcen versio yhdysvaltalaiselle AT&T-operaattorille.

Moto Z2 Force, Evan Blassin Twitterissä julkaisema kuva.

Moto Z2 Force, Evan Blassin Twitterissä julkaisema kuva.

Blass on paljastanut ja vahvistanut tietoja myös toisesta tulevasta Moto-uutuudesta, keskihintaluokan Moto X4:stä. VentureBeat-sivustolla julkaistussa artikkelissaan Blass kertoo Moto X4:n tulevan sisältämään 5,2 tuuman näytön 1920×1080 pikselillä, Qualcommin uuden Snapdragon 630 -järjestelmäpiirin, 4 gigatavua RAM-käyttö- ja 64 gigatavua tallennusmuistia. Akun kapasiteetti on 3 000 milliampeerituntia. Mielenkiintoisesti aiemmat huhut Moto X4:stä olivat kertoneet Snapdragon 660:sta ja 3 800 milliampeeritunnin akusta. Voisiko myös Moto X4:stä olla tulossa Plus-versio kuten monista muista Moto-uutuuksista? Se jää nähtäväksi.

Päivitetty kello 18.25: Evan Blass julkaisi Twitterissä kuvan Moto X4:stä.

Moto X4:stä paljastui tietoa aiemmin Motorolan ennakkotilaisuudesta vuotaneesta materiaalista.

Moto X4:stä paljastui tietoa aiemmin Motorolan ennakkotilaisuudesta vuotaneesta materiaalista.

Moto X4:n takaa löytyvä kaksoiskamera tulee sisältämään 12 ja 8 megapikselin kamerat, kun etupuolelta löytyy yksi 16 megapikselin kamera. Lisäksi Moto X4 tulee olemaan pölyn- ja vedenkestävä IP68-luokitellusti ja sisältämään myös edestä löytyvän sormenjälkitunnistimen.

Moto X4:ää odotetaan markkinoille vasta loppuvuodesta.

Moto Z2 -puhelimet tukevat Moto Mod -lisäkuoria, mutta Moto X4 ei. Tämän vuoden aikana on esitelty jo useita Moto Mod -lisäkuoriuutuuksia, jotka tuovat muun muassa parempia ääni- ja kameraominaisuuksia niitä tukeviin älypuhelimiin.

Edullisempaan hintaluokkaan odotetaan tulevan vielä Moto M2 -puhelimen. GFXBench-suorituskykytestin perusteella tuleva Moto M2 tulisi sisältämään 4,6 tuuman näytön sekä edelleen MediaTekin järjestelmäpiirin. RAM-muistia olisi 4 gigatavua tässäkin puhelimessa. Lisäksi mukana olisi 16 megapikselin taka- ja 8 megapikselin etukamera sekä 32 gigatavua sisäistä tallennusmuistia, mutta tiedot M2:sta ovat myös osittain vielä ristiriitaisia, sillä toisaalta puhelimeen odotetaan yhä myös alkuperäisen Moto M:n tapaan 5,5 tuuman näyttöä.

Lisäksi tulossa odotetaan vielä olevan myös Moto G5S ja Moto G5S -puhelimet.

Päivitetty 12.45: Poistettu tieto 3,5 millimetrin liitännästä Moto Z2 Forcessa.

(Mainos: Lataa nyt ilmainen e-kirja tai äänikirja Elisa Kirjasta. Valitse oma kirjasi hintaan 0 € tästä!)

 

Seuraa Mobiili.fitä

Mainos: Nopea 4G-liittymä puhelimeen vain 6 € / kk. Lue kokemuksia Moi Mobiilista

Kommentoi

Kommentit

 1. Ink-stressaaja

  Eihän noissa Z2 Forcen kuvissa näy kuulokeliitäntää, toisin kuin tekstissä todetaan?

  • Markus Lehtiniitty

   Totta muuten. Olipa hyvä huomio. :D Tähän asti Z2 Forceen on odotettu huhuissa liitännän paluuta.

 2. Hendriks

  En ymmärrä, miten HMD-Nokia pystyisi kilpailemaan näiden laitteiden kanssa,. 🤔.

 3. Matti#2

  X4 vaikuttaa ihan mielenkiintoiselta.

Tuoreimmat jutut