Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image

Merkittävä ominaisuus Windows 10:n ensi syksyn päivityksestä ei ehdi aikatauluun

(Mainos: Moi Mobiililta 100 megabitin 4G-liittymä vain 6 €/kk tai rajattomalla datasiirrolla 18 €/kk! Tutustu ja tilaa edullinen Moi-liittymä nyt tästä!)

Windows 10 logo

Microsoft esitteli toukokuussa Windows 10:lle ensi syksynä tulevaa Fall Creators Update -päivityspakettia, joka tuo jälleen paljon uusia ominaisuuksia Windows 10:n käyttöön. Yksi varsin lupaavalta vaikuttava ominaisuus ei kuitenkaan ehdi suunniteltuun aikatauluun, ja jää syksyn isosta päivityksestä puuttumaan.

Fall Creators Update -paketin piti tuoda Windowsiin Timeline-ominaisuuden, joka auttaa käyttäjää pysymään paremmin kärryillä siitä, mitä hän on koneellaan tehnyt. ”Aikajana” tallentaa ja näyttää eri sovelluksilla tehdyt tehtävät, jolloin tehtävien jatkaminen käy helposti. Timeline ei kuitenkaan tule vielä syksyn päivityksessä, kertoo Microsoftin Joe Belfiore Twitterissä.

Belfioren mukaan Timeline ei ehdi mukaan syksyllä virallisesti julkaistavaan päivitykseen. Sen sijaan Microsoft aikoo tuoda ominaisuuden Insider-ohjelmaan kuuluvien käyttöön pian Fall Creators Update -paketin virallisen julkaisun jälkeen.

Kyseessä ei ole ensimmäinen kerta, kun Windows 10:een suunnitellut ominaisuudet eivät ehdi kaavailtuun aikatauluun. Aiheesta kertonut MSPowerUser mainitsee, kuinka kevään Creators Update -päivityksen piti tuoda suosikkiyhteystiedot esille nostava MyPeople-toiminto Windowsiin, mutta aikataulu pääsi venähtämään ja ominaisuus on nyt tulossa syksyllä julkaistavan Fall Creators Update -paketin mukana.

Microsoftin odotetaan julkaisevan Fall Creators Update -paketin Windows 10:lle syys–lokakussa.

(Mainos: Moi Mobiililta 100 megabitin 4G-liittymä vain 6 €/kk tai rajattomalla datasiirrolla 18 €/kk! Tutustu ja tilaa edullinen Moi-liittymä nyt tästä!)

 

Seuraa Mobiili.fitä

Mainos: Nopea 4G-liittymä puhelimeen vain 6 € / kk. Lue kokemuksia Moi Mobiilista

Kommentoi

Kommentit

 1. Equalizer

  Toivottavasti Timelinen saa kytkettyä pois päältä.

 2. Matti#2

  Mitenhän suosittu Applen vastaava eli contunuum on? Itsellä drive korvaa sekä continuumin, että timelinen. Continuum tosin ei toimi kuin applen laitteilla.

 3. Hendriks

  Timeline, siis tallentaako kone tietyt asiat vaikka koneen sammuttaisi ja käynnistäisi uudelleen?. 🤔

 4. N5,5.1(XtraSmooth,FrankoKernel)

  Tämä vaatii ihan varmasti jonkin naittamisen OneDriveen tai Cortanaan.

Tuoreimmat jutut