Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image

Apple hamuaa OLED-näyttöjä – tekemässä jopa yli 2 miljardin sijoituksen

(Mainos: Moi Mobiililta 100 megabitin 4G-liittymä vain 6 €/kk tai rajattomalla datasiirrolla 18 €/kk! Tutustu ja tilaa edullinen Moi-liittymä nyt tästä!)

LG LOGOApple voi tehdä 2-3 biljoonan wonin eli 1,5 – 2,3 miljardin euron sijoituksen, jolla se rahoittaa LG Displayn uutta OLED-näyttöpaneelitehdasta.

Huhuista raportoivan Korea Heraldin The Investorin mukaan Apple rahoittaisi tehdasta ja saisi vastineeksi sen yksinoikeudella käyttöönsä. Alustava sopu suunnitelmasta on jo syntynyt, mutta ajoituksesta ja tarkasta sijoituksen summasta vielä neuvotellaan.

Apple on ottamassa OLED-näyttöteknologian ensi kertaa käyttöön tulevassa huippu-iPhonessaan. Ensi vuonna OLED-näyttöjen käytön odotetaan laajentuvan kaikkiin uusiin iPhone-malleihin.

OLED-näytöistä tulee pulaa, kun Apple vaihtaa niihin. Myös muut kuin LG tekevät suuria investointeja OLED-näyttöpaneelien tuotannon kasvattamiseen, mukaan lukien markkinajohtaja Samsung Display. Se on aikeissa rakentaa maailman suurimman OLED-paneelitehtaan.

Ensimmäiseen OLED-iPhoneen näyttöjä toimittaa juuri Samsung, joka on toistaiseksi ainoa Applen laatuvaatimukset täyttävä valmistaja.

LG:n uuden tehtaan rakentamisen on tarkoitus alkaa vasta 2019 alussa.

Myös Googlen on aiemmin kerrottu harkitsevan lähes miljardiluokan sijoitusta LG Displayhin turvatakseen itselleen näyttöpaneelien saatavuuden tuleviin Pixel-puhelimiin.

(Mainos: Moi Mobiililta 100 megabitin 4G-liittymä vain 6 €/kk tai rajattomalla datasiirrolla 18 €/kk! Tutustu ja tilaa edullinen Moi-liittymä nyt tästä!)

 

Seuraa Mobiili.fitä

Mainos: Nopea 4G-liittymä puhelimeen vain 6 € / kk. Lue kokemuksia Moi Mobiilista

Kommentoi

Tuoreimmat jutut