Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image

Samsungilta tulossa miniversio Galaxy S8:sta? Tällaista puhelinta huhut povaavat

(Mainos: Lataa nyt ilmainen e-kirja tai äänikirja Elisa Kirjasta. Valitse oma kirjasi hintaan 0 € tästä!)

Tältä Galaxy S8 Mini voisi näyttää isompien rinnalla.

Tältä Galaxy S8 Mini voisi näyttää isompien rinnalla.

Vahvistamattomat kiinalaishuhut kertovat Samsungin suunnittelevan pienikokoisemman malliversion tuomista markkinoille Galaxy S8 -huippupuhelimestaan.

Toistaiseksi Galaxy S8 on saatavilla 5,8 tuuman ja Galaxy S8+:na 6,2 tuuman näytöllä. Uudessa Galaxy S8 Minissä näytön koko olisi 5,3 tuumaa. Edellisen kerran Samsung on esitellyt miniversion huippupuhelimestaan Galaxy S5 -sukupolven yhteydessä.

Myös Galaxy S8 Minissä näytön kuvasuhde olisi 18.5:9 suurempien Galaxy S8 -puhelinten tavoin. Näytön tarkkuudesta ei ole vielä tietoa.

Lisäksi Galaxy S8 Minin pitäisi tarjota Qualcommin toiseksi parhaimman ja uusimman huippupiirin Snapdragon 821:n Galaxy S8 -puhelimista valituilla markkinoilla löytyvän uusimman Snapdragon 835:n sijaan. Euroopassa, mukaan lukien Suomessa, myös Galaxy S8 Ministä löytyisi kuitenkin todennäköisesti Samsungin oma Exynos-järjestelmäpiiri.

Lisäksi puhelimessa kerrotaan olevan RAM-käyttömuistia 4 gigatavua ja tallennusmuistia 32 gigatavua. Mukana olisi myös iirisskanneri. Muista ominaisuuksista ei ole vielä tietoa.

Koska kyse on vahvistamattomista eikä vielä kovin vahvalla pohjalla olevista huhuista, kannattaa tietoihin suhtautua vielä asianmukaisella varovaisuudella.

(Mainos: Moi Mobiililta 100 megabitin 4G-liittymä vain 6 €/kk tai rajattomalla datasiirrolla 18 €/kk! Tutustu ja tilaa edullinen Moi-liittymä nyt tästä!)

 

Seuraa Mobiili.fitä

Mainos: Nopea 4G-liittymä puhelimeen vain 6 € / kk. Lue kokemuksia Moi Mobiilista

Kommentoi

Kommentit

  1. Azazel

    on sentää SD821 nii ei ole huono jos pienempää luuria haluaa :))

    • Hendriks

      Mitä se puhelimen koko asiaan vaikuttaa?.

Tuoreimmat jutut