Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image

Tekeekö Google jättisijoituksen tulevien puhelintensa tuotantoon?

(Mainos: Moi Mobiililta 100 megabitin 4G-liittymä vain 6 €/kk tai rajattomalla datasiirrolla 18 €/kk! Tutustu ja tilaa edullinen Moi-liittymä nyt tästä!)

Googlen Pixel.

Googlen Pixel.

Google on mahdollisesti kasvattamassa panoksiaan älypuhelinkilvassa. Korealaisen Economic Timesin mukaan Google on tarjoutunut tekemään 880 miljoonan dollarin sijoituksen LG Display -näyttöpaneelivalmistajaan.

Sijoitus takaisi tuleviin Pixel-puhelimiin Googlelta LG:n valmistamat, mahdollisesti taipuvat OLED-näytöt.

Sijoituksen koon kerrotaan voivan vielä kasvaakin. Googlen tavoitteena olisi sijoituksen kautta turvata vakaa saanti taipuisista OLED-näyttöpaneeleista. LG:n kerrotaan harkitsevan tarjousta. Vielä se ei ole suostunut sopimukseen.

Taipuisaa näyttöpaneelia voitaisiin ensisijaisesti hyödyntää sivuille kaartuvan näytön tuomiseen Pixel-puhelimiin. Tällä hetkellä ensimmäisen sukupolven Pixelissä ja Pixel XL:ssä on Samsungin valmistama tasapintainen AMOLED-näyttö.

Toisen sukupolven Pixel-puhelimet valmistaa edelleen ensimmäisten tavoin HTC. Tällä hetkellä Google käy neuvotteluja kuitenkin jo kolmannen sukupolven laitteiden valmistamisesta. LG:n on aiemmin huhuttu olevan vahvoilla puhelinten uudeksi valmistuskumppaniksi.

Tämän vuoden toisen sukupolven Pixel-puhelinten koodinimet ovat Muskie ja Walleye. Lisäksi huhuissa esillä on ollut myös kolmas puhelinmalli koodinimeltään Taimen.

(Mainos: Moi Mobiililta 100 megabitin 4G-liittymä vain 6 €/kk tai rajattomalla datasiirrolla 18 €/kk! Tutustu ja tilaa edullinen Moi-liittymä nyt tästä!)

 

Seuraa Mobiili.fitä

Mainos: Nopea 4G-liittymä puhelimeen vain 6 € / kk. Lue kokemuksia Moi Mobiilista

Kommentoi

Tuoreimmat jutut