Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image

Huijauskoodi vai kätevää ajansäästöä? Tinderin uusi Gold-paketti näyttää tykkääjät jo etukäteen

(Mainos: Moi Mobiililta 100 megabitin 4G-liittymä vain 6 €/kk tai rajattomalla datasiirrolla 18 €/kk! Tutustu ja tilaa edullinen Moi-liittymä nyt tästä!)

Tinder, tuo ei-lainkaan-lihatiskimäinen deittailusovellus, on tuomassa uuden tilauspaketin kaikkein kiihkeimmin osumia hakeville käyttäjilleen. Uusi paketti kantaa nimeä Tinder Gold, ja tuo mieleen videopelien huijauskoodit, joilla kaikki kiva on heti käytettävissä.

Tinder Gold on samaan tapaan maksullinen tilaus kuin jo aiemmin tarjolla ollut Tinder Plus, ja itse asiassa ominaisuudetkin ovat hyvin pitkälti samoja. Tilaaja saa muun muassa rajattomat tykkäykset, mahdollisuuden perua aiempia pyyhkäisyjä sekä seuranhaun ilman aluerajoja. Plussaan verrattuna Gold tarjoaa kuitenkin vielä yhden lisäedun, eli Likes You -näkymän.

Tinder Gold

Likes You -näkymä näyttää Tinderissä, ketkä ovat jo tykänneet käyttäjästä. Seuraa etsivä saa eteensä ruudukon niistä käyttäjistä, jotka ovat jo hänen profiilistaan käyneet tykkäämässä, ja pikkukuvia voi joko suoraan pyyhkäistä haluamaansa suuntaan tai avata profiilin lähempää tarkastelua varten. Näin Matchien löytäminen käy suoraan ruudukosta, ilman pitkien listojen läpiselausta.

Tinder Gold otetaan käyttöön vähitellen, eikä lopullinen hinnoittelukaan ole vielä selvillä. Kultapaketti tulee aluksi tarjolle Argentiinassa, Australiassa, Kanadassa ja Meksikossa. TechCrunchin mukaan Tinder samalla testaa, kuinka paljon käyttäjät ovat uudesta tilauksesta valmiita maksamaan. Tinder Gold on tarkoitus myöhemmin tuoda tarjolle laajemmin.

(Mainos: Lataa nyt ilmainen e-kirja tai äänikirja Elisa Kirjasta. Valitse oma kirjasi hintaan 0 € tästä!)

 

Seuraa Mobiili.fitä

Mainos: Nopea 4G-liittymä puhelimeen vain 6 € / kk. Lue kokemuksia Moi Mobiilista

Kommentoi

Tuoreimmat jutut