Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image

Lehti: tulevan huippu-iPhonen uusi näyttö tuotantovaikeuksissa – saatavuus aluksi todella heikkoa

(Mainos: Lataa nyt ilmainen e-kirja tai äänikirja Elisa Kirjasta. Valitse oma kirjasi hintaan 0 € tästä!)

iPhone 7:n ja iPhone 7 Plussan välissä huhuttu uusi huippu-iPhone iDrop Newsin kuvassa.

iPhone 7:n ja iPhone 7 Plussan välissä huhuttu uusi huippu-iPhone iDrop Newsin kuvassa.

Huhut uusien iPhone-mallien tuotantovaikeuksista ja myöhästymisistä ovat tätä nykyä tuttuja joka vuodelta, mutta tänä vuonna huhu tuntuu elävän poikkeuksellisen sitkeästi. Nyt DigiTimesin lähteet kertovat, että tulevalle syksylle povatun huippu-iPhonen uuden OLED-näytön tuotanto olisi muodostunut pullonkaulaksi, ja niinpä julkaisun jälkeen tulee puhelimien saatavuus olemaan poikkeuksellisen laihaa.

Tulevan huippu-iPhonen, nimeltään mahdollisesti iPhone 8, iPhone X tai iPhone Edition, sanotaan käyttävän 5,8-tuumaista OLED-näyttöä, kun tähän asti Apple on käyttänyt puhelimissaan LCD-näyttöjä. DigiTimesin raportin mukaan OLED-näyttöjä on kuitenkin saatavilla niin heikosti, että syyskuussa, jolloin uusien iPhone-mallien myynti yleensä on alkanut, on laitteita saatavilla vain arviolta 3–4 miljoonaa kappaletta.

Raportissa mainitaan vain uusi OLED-näyttöä käyttävä malli. Nykyisiä iPhone 7- ja 7 Plus -malleja seuraavat s-versiot todennäköisesti käyttävät edelleen LCD-näyttöjä, joiden saatavuus on parempi.

Mainittu 3–4 miljoonan laitteen määrä on hyvin vähäinen Applen aiempien vuosien iPhone-myyntiin verrattuna, sillä uusia iPhone-laitteita on yleensä myyty noin 10 miljoonaa kappaletta ensimmäisenä viikonloppuna.

DigiTimesin raportista uutisoi 9to5Mac.

(Mainos: Moi Mobiililta 100 megabitin 4G-liittymä vain 6 €/kk tai rajattomalla datasiirrolla 18 €/kk! Tutustu ja tilaa edullinen Moi-liittymä nyt tästä!)

 

Seuraa Mobiili.fitä

Mainos: Nopea 4G-liittymä puhelimeen vain 6 € / kk. Lue kokemuksia Moi Mobiilista

Kommentoi

Kommentit

  1. Seppo

    Applen patentoitu surureunanäyttö tulossa.

Tuoreimmat jutut