Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image

Tässä on OnePlus 5 kokonaisuudessaan – toinen vuoto paljastaa akun kapasiteetin

(Mainos: Moi Mobiililta 100 megabitin 4G-liittymä vain 6 €/kk tai rajattomalla datasiirrolla 18 €/kk! Tutustu ja tilaa edullinen Moi-liittymä nyt tästä!)

Tiistaina julkistettava OnePlus 5 -puhelin on nähty nyt ensi kertaa kokonaisuudessaan sekä edestä että takaa. Alta löytyvä videopätkä on peräisin OnePlus-mainoksesta, joka pyörii jo televisiossa Intiassa, kertoo Android Central.

Suuria yllätyksiä ei enää ole tarjolla. Uusi video vahvistaa OnePlus 5:n saavan odotusten mukaisesti etupuolelleen kotinäppäimen, josta löytyy myös sormenjälkitunnistin. Muut yksityiskohdat on nähty jo aiemmin korkealaatuisissa OnePlussan itsensä julkaisemassa sekä vuotaneissa kuvissa (myös alla).

OnePlus 5:n designissa on selviä vaikutteita Applen iPhone 7 Plussasta, josta muistuttavat niin kaksoiskameran sijoittelu, mattamusta väri sekä pitkälti myös antennijuovat.

Yksityiskohdissa OnePlus 5:ssä on kuitenkin myös eroa iPhonesta: sivulta OnePlus 5 on tasainen sekä puhelimen tausta ja sivu yhdistyvät jyrkällä reunalla. Lisäksi OnePlus 5:n hiljennyskytkin tulee mitä todennäköisimmin sisältämään edelleen kolme asentoa mahdollistaen eri ilmoitusasetusten valinnan, kun iPhoneissa kytkin on vain kaksiasentoinen.

Takana OnePlus 5:ssä on kaksoiskamera tarkkuudeltaan vähintään 16 megapikseliä, sisuksissa Qualcommin Snapdragon 835 -järjestelmäpiiri, RAM-käyttömuistia on tulossa jopa 8 gigatavua ja näytön odotetaan säilyvän yhä 5,5 tuuman kokoisena 1920×1080 pikselillä – ja tietysti AMOLED-tekniikalla.

Toinen vuotokuva on nyt myös vahvistanut Dash Charge -pikalatauksen säilyvän yllätyksettömästi myös OnePlus 5:ssä. Akun kapasiteetiksi huhuttu 3 300 milliampeerituntia saa myös samalla vahvistuksen.

OnePlus 5 saa 3 300 mlliampeeritunnin akun.

OnePlus 5 saa 3 300 mlliampeeritunnin akun.

Suomessa OnePlus 5:n hinnasta on saatu vihiä Provinssi-festarikilpailusta, jonka palkintojen arvon mukaan OnePlus 5 voisi maksaa 550 euroa.

OnePlus 5:n julkistus tapahtuu tilaisuudessa kello 19 alkaen tiistaina 20. kesäkuuta. Myyntiin puhelin tulee Suomessa neljässä Elisan myymälässä jo heti seuraavana päivänä keskiviikkona 21. kesäkuuta kello 17.

OnePlus 5, Android Policen julkaisemassa vuotokuvassa.

OnePlus 5, Android Policen julkaisemassa vuotokuvassa.

OnePlussan itse ennakkoon julkaisema kuva OnePlus 5:stä.

OnePlussan itse ennakkoon julkaisema kuva OnePlus 5:stä.

Tarkasti rajattu vuotokuva OnePlus 5:stä. Kuvan julkaisi Android Central.

Tarkasti rajattu vuotokuva OnePlus 5:stä. Kuvan julkaisi Android Central.

(Mainos: Lataa nyt ilmainen e-kirja tai äänikirja Elisa Kirjasta. Valitse oma kirjasi hintaan 0 € tästä!)

 

Seuraa Mobiili.fitä

Mainos: Nopea 4G-liittymä puhelimeen vain 6 € / kk. Lue kokemuksia Moi Mobiilista

Kommentoi

Kommentit

 1. ¨¨¨¨¨¨

  Aiemmin huhuttiin jopa 3500-4000mAh akusta, eli 3300 on tosiaan monille lievä pettymys. Mutta akkukesto tulee kyllä olemaan loistava kun S835-prossu on aika saakelin virtapihi vrt. S820:een

 2. Hendriks

  Akkuteknologian mullistusta odotellessa!. 😕

  • Ei odota

   Tulleepi pitkä odotus.!

   • Hendriks

    Kyllä vain!.

  • brunoo

   Kun sinä nyt kerran odottelet akkuteknologian mullistusta, niin mitkä ovat mielestäsi ne kriteerit akkuteknologian mullistukseen jolloin odotuksesi palkitaan?

   • Matti#2

    Viikon akkukesto normaalissa käytössä ja sellainen akku jonka valmistaminen ei tuhoa ympäristöä.

 3. jokuseko

  Eipä tuo 3300mAh kokototuutta akkukestosta kerro. SD835 pitäisi olla maltillinen virrankäytön suhteen ja paljon on kiinni softapuolen optimoinneista.

  Ja jos akkukesto jää pettymykseksi niin dashcharge pelastaa vielä aika paljon, kun puolessa tunnissa saa puhelimen taas (lähes) täyteen.

 4. Nokia

  Itse odotan kyllä HMD:n valmistamaa Nokia 8-mallia jossa on mm. 2K AMOLED näyttö, Dual-Camera, kaksi-vaiheinen kamera-painike ja muistikortti-paikka. Vaikka ei mitään pois OnePlus:salta. Mutta olisi nyt luullu tähän OnePlus 5 malliin tulevan 2K näytön. Mutta ei niin ei. Harmi.

  • Hendriks

   Mitä teet 2K-näytöllä?. Jopa Samsung alensi Nougat päivityksen myötä S7-puhelinten oletusresoluution 1080!.

   • Nokia

    Joo, mut silti Samsung S7 on 2K-näyttö ja Samsung saa tehdä mitä huvittaa, ei kiinnosta eikä myöskään kiinnosta sun mielipiteet.

    • Hendriks

     Mielipiteet?. Sinulle esitettiin kysymys!. 😂

   • Matti

    Korkearesoluutioisia näyttöjä käytetään VR-laseina. S7 kyllä käyttää korkeaa resoluutiota VR-tilassa. iPhonet ovat matalan resoluutionsa ja led-tekniikkansa ansiosta huonoja VR-käyttöön, mutta oletettavasti seuraava (kalliimpi) iPhone sisältää jo korkearesoluutioisen amoled-näytön, joskin vuosia myöhässä.

    Itselleni on kynnyskysymys, että onko oneplus 5:ssä 2K-näyttö. Jos ei ole, niin jää ostamatta.

    • Markus

     Itsellä sama homma, luuri jää kauppaan jos ei ole 2K-näyttöä. Sinänsä ei kauhean väliä näytöllä ”normaali käytössä”, mutta juuri tuota VR käyttöä ajatellen se on välttämätön. Mitä hittoa tekee edes 4K video ominaisuudella jos näyttö ei edes pysty kuin full hd resoon (sillä oletuksella että niitä videoita enimmäkseen katsotaan kännykällä). Luulenpa että 2K-näyttö päivitys tulee myöhemmin loppu syksystä-talvella (oneplus 5T-malliin), rahastusta niinkuin aina.

    • Hendriks

     2K ei riitä nautinnolliseen VR-kokemukseen,.

     Terv. S7 ja Gear VR!.

 5. Tommi

  Akku on mitä on, 100mAh vähemmän kuin OP3T:ssä (parempi prosessi tosin, joka pitäisi olla energiatehokkaampi)

  Nyt kiinnostaa seuraavat asiat: onko RAM LPDDR4X (0.6 V!) ja onko massamuisti UFS 2.1 (isommat tiedonsiirrot sekä turvallisuus)

  Musta värivaihtoehto varmaan pelkästään 8GB/128GB malliin.

 6. Tommi

  Kannattaa muistaa että OnePlus käyttää dollari = euro valuuttakäännöksiä, niin jo 6GB mallin hinta saattaa olla jo 500 euroa, 8GB mallin hinta 600 euroa.

 7. Nokia

  Kuten arvasin, OnePlus 5 ei ole 2K-näyttöä eikä muistikortti-paikkaa. Harmi. No, Nokian huippumalleja odotellessa sit.

Tuoreimmat jutut