Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image

Samsungin uusi päivitys Galaxy S8 -puhelimille tuo ikävän yllätyksen: navigointipalkin värivaihtoehdot supistuvat radikaalisti

(Mainos: Moi Mobiililta 100 megabitin 4G-liittymä vain 6 €/kk tai rajattomalla datasiirrolla 18 €/kk! Tutustu ja tilaa edullinen Moi-liittymä nyt tästä!)

Samsung Galaxy S8 ja S8+.

Samsung Galaxy S8 ja S8+.

Samsungin tuorein päivitys sen Galaxy S8 -puhelimille rajoittaa yllättäen näytön alalaidassa näkyvän navigointipalkin värivaihtoehtoja.

Tähän asti navigointipalkin taustaväri on ollut valittavissa vapaasti. Tämä ei ole enää uusimmassa versiossa mahdollista, vaan väri täytyy valita seitsemästä annetusta haaleasta vaihtoehdosta. Samalla navigointipalkkia ei voi enää valita täysin mustaksi.

Varmaa tietoa syistä Samsungin tekemän muutoksen taustalla ei ole, mutta se voi liittyä yhtenäisempään ilmeeseen käyttöliittymässä tai näytön värien kiinni palamiseen välttämiseen.

Galaxy S8:n tuorein päivitys supistaa navigointipalkin värivaihtoehtoja radikaalisti.

Galaxy S8:n tuorein päivitys supistaa navigointipalkin värivaihtoehtoja radikaalisti.

Päivitys tuo samalla myös navigointipalkkiin pienen lisäkuvakkeen, joka mahdollistaa palkin piilottamisen tai pitämisen näkyvänä.

Lisäksi Galaxy S8:n uusin päivitys tuo myös navigointipalkin yläpuolella näkyvän ilmoituksen ja painikkeen sovelluksen laajentamisesta koko näytölle. Tämä koskee sovelluksia, joita ei ole varsinaisesti kehitetty hyödyntämään Galaxy S8 -puhelinten tavanomaista pitkulaisempaa 18,5:9-kuvasuhteen näyttöä.

Tuorein päivitys sisältää myös kesäkuun 1. päivälle päivätyn Android-tietoturvakorjauspaketin.

Päivityksen jakelu tapahtuu vaiheittain, minkä takia se ei välttämättä näy vielä kaikille Galaxy S8 -käyttäjille.

(Mainos: Lataa nyt ilmainen e-kirja tai äänikirja Elisa Kirjasta. Valitse oma kirjasi hintaan 0 € tästä!)

 

Seuraa Mobiili.fitä

Mainos: Nopea 4G-liittymä puhelimeen vain 6 € / kk. Lue kokemuksia Moi Mobiilista

Kommentoi

Kommentit

  1. LaDeX

    Play-kaupasta Navbar Apps niin saa mitä väriä haluaa.

Tuoreimmat jutut