Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image

Huhu: LG:n seuraavat huippupuhelimet tulevat odotettua aiemmin

(Mainos: Moi Mobiililta 100 megabitin 4G-liittymä vain 6 €/kk tai rajattomalla datasiirrolla 18 €/kk! Tutustu ja tilaa edullinen Moi-liittymä nyt tästä!)

LG:n nykyinen G6.

LG:n nykyinen G6.

LG harkitsee tulevien huippupuhelimiensa lanseerausta aiempia vuosia sekä myös odotettua aiemmin, kertovat korealaismediat.

Uusi LG G7 voisi tulla myyntiin jo tammikuussa, kun esimerkiksi tänä vuonna G6 tuli markkinoille maaliskuussa. Lisäksi myös syksyllä luvassa oleva V30-puhelin voi tulla jo elokuussa, kun viime syksynä V20 lanseerattiin syyskuussa. V-sarjan puhelimet eivät yleensä ole olleet laajasti myynnissä Suomessa.

Molempiin uutuuksiin on luvassa OLED-teknologian näyttö. LG on kasvattamassa myös omaa OLED-näyttöpaneelien tuotantokapasiteettiaan. V30:een on povattu mahdollisesti myös todella erikoista kakkosnäyttöratkaisua.

LG saattaa toimia myös Googlen uuden Pixel-puhelimen valmistuskumppanina. Alkuperäiset vielä nykyisin myytävät Pixelit valmistaa HTC.

LG:n V30 voi olla yksi ensimmäisiä älypuhelimia Qualcommin uudella Snapdragon 836 -järjestelmäpiirillä, joka on vain hienoinen päivitys nykyisin tehokkaimmasta Snapdragon 835:stä. Myös tuleva LG G7 voi saada huhujen mukaan jo Qualcommin seuraavan merkittävän tehopiirin Snapdragon 845:n. Tänä vuonna LG jäi ilman uutta Snapdragon 835:tä, sillä sen tuotannosta ei alkuvaiheessa riittänyt piirejä kuin Samsungille, ja joutui tyytymään G6:ssa viime vuoden Snapdragon 821 -piiriin.

(Mainos: Moi Mobiililta 100 megabitin 4G-liittymä vain 6 €/kk tai rajattomalla datasiirrolla 18 €/kk! Tutustu ja tilaa edullinen Moi-liittymä nyt tästä!)

 

Seuraa Mobiili.fitä

Mainos: Nopea 4G-liittymä puhelimeen vain 6 € / kk. Lue kokemuksia Moi Mobiilista

Kommentoi

Kommentit

  1. Matti#2

    Tulispa se Nougat jo G4:lle. Tietoturva huitelee edelleen viime syksyssä. Jopa lasten alle satasen Huaweissa ja Motossa on päivitykset tulleet paremmin.

  2. Hendriks

    Itse en ole odottanut laisinkaan!.

Tuoreimmat jutut