Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image

LG:n tulevaan huippupuhelimeen erikoinen kahden näytön ratkaisu? V30:n varhaisia mallikuvia paljastui

(Mainos: Moi Mobiililta 100 megabitin 4G-liittymä vain 6 €/kk tai rajattomalla datasiirrolla 18 €/kk! Tutustu ja tilaa edullinen Moi-liittymä nyt tästä!)

Early-LG-V30

LG:n odotetaan esittelevän myöhemmin tänä vuonna V30-niminen seuraaja kahden edellisen vuoden V10- ja V20-malleille. Molemmissa aiemmissa malleissa oli ison päänäytön ohessa pieni lisänäyttö, mutta tuleva V30 saattaa sisältää vieläkin erikoisemman näyttöratkaisun.

PhoneArena-sivusto on julkaissut kuvia, joissa kerrotaan näkyvän Project Joan -työnimellä kehitetyn V30:n varhaisia hahmotelmia ja malleja. Erikoisuutena kuvissa on kaksi erillistä kosketusnäyttöä, eli ison päänäytön alta liukuu esiin lisänäyttö.

Early-LG-V30

Liu’utettava lisänäyttö tarjoaa enemmän pinta-alaa kuin V10- ja V20-mallien pikkunäyttö, ja voi esimerkiksi sisältää virtuaalisen näppäimistön, jolloin päänäytölle jää enemmän tilaa sovelluksien varsinaiselle sisällölle. Yksi kuvista näyttää, mitä kaikkea lisänäytöllä voisi näyttää.

Early-LG-V30

Kuvat on julkisuuteen tuonut varsin luotettavana mobiilialan tietovuotajana tunnettu @evleaks eli Evan Blass. Hänen tiedossaan ei kuitenkaan ole, onko V30-projekti edelleen jatkanut näiden kuvien viitoittamalla tiellä. On siis mahdollista, että V30 näyttää loppujen lopuksi joltain aivan muulta.

Hiljattain julkisuuteen tuli myös LG:n patenttihakemuksesta peräisin ollut mallikuva, jossa esiintyi kovasti LG G6 -puhelinta muistuttava laite. Sen päänäytön yläpuolella oli peräti kaksin kappalein V10- ja V20-malleista tuttuja lisänäyttöjä, eli myös se saattoi antaa jonkinlaista osviittaa tulevan V30-mallin ulkonäöstä ja näyttöratkaisuista.

LG:n patenttiratkaisu muistuttaa G6-mallia, mutta V10- ja V20-malleista tutuilla lisänäytöillä täydennettynä.

Hieman aiemmin julkisuuteen tullut LG:n patenttiratkaisu muistuttaa G6-mallia, mutta V10- ja V20-malleista tutuilla lisänäytöillä täydennettynä.

Muissa V30-huhuissa laitteen sanotaan olevan LG:n ensimmäinen OLED-näyttöä, tai -näyttöjä, käyttävä puhelin. Laitteen sanotaan myös olevan yhteensopiva Googlen Daydream-VR-alustan kanssa. Laitteen esittelyn odotetaan tapahtuvan syyskuussa, eli noin vuosi V20:n esittelyn jälkeen.

(Mainos: Lataa nyt ilmainen e-kirja tai äänikirja Elisa Kirjasta. Valitse oma kirjasi hintaan 0 € tästä!)

 

Seuraa Mobiili.fitä

Mainos: Nopea 4G-liittymä puhelimeen vain 6 € / kk. Lue kokemuksia Moi Mobiilista

Kommentoi

Kommentit

  1. Matti#2

    Miksi?

  2. Hendriks

    Samanlaista turhaa kikkailua kuin G5:n kanssa?. 😕

  3. Vilperi

    Toivottavasti tuliski tommosena, itelä v10 ja ohan tämä paras luuri mitä olemassa. Aluksi olin että eipä tuola toisela näytölä ole mitään merkitystä, nyt ei pystyis elämään ilman, vähän sama homma tietokoneella jos joutuu nykyisin yhdellä näytöllä operoimaan niin se on sama ko ottais yhen käeden pois iteltä.

Tuoreimmat jutut