Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image

Ehtiikö kiinalaisvalmistaja ensimmäiseksi? Älypuhelin sormenjälkilukijalla näytössä esiintyy jo videolla

(Mainos: Moi Mobiililta 100 megabitin 4G-liittymä vain 6 €/kk tai rajattomalla datasiirrolla 18 €/kk! Tutustu ja tilaa edullinen Moi-liittymä nyt tästä!)

Onko uusi vivo-puhelin ensimmäinen sormenjälkitunnistimella näytössä?

Onko uusi vivo-puhelin ensimmäinen sormenjälkitunnistimella näytössä?

Uuden syksyllä tulevan huippu-iPhonen yhdeksi keskeiseksi uudistukseksi odotetaan näytön osana olevaa sormenjälkitunnistinta. Vastaavaa ei ole nähty vielä missään älypuhelimessa – ennen tätä nyt verkkoon vuotanutta vivo-uutuuspuhelinta.

Kiinalaisen BBK Electronicsin siipien alle Oppon ja OnePlussan tavoin lukeutuva vivo saattaa julkistaa uutuuspuhelimensa jo 28. kesäkuuta.

Weibo-yhteisöpalveluun ladatulla videolla nähdään, kuinka vivo-puhelin viestii näytöllä esitettävällä sormenjäljen kuvalla uudesta tunnistustavasta ja puhelimen avautuvan lukituksesta, kun sormi viedään näytölle oikealle kohdalle.

Myös Samsungin on huhuttu kehittäneen sormenjälkitunnistinsa osaksi näyttöä jo Galaxy S8 -puhelimiin, mutta tämän epäonnistuttua jouduttiin lukija sijoittamaan hankalaan paikkaan puhelimen taakse kameran viereen. Viimeisimpien huhujen mukaan edes tuleva Galaxy Note8 ei saisi vielä sormenjälkitunnistinta näyttöönsä.

(Mainos: Lataa nyt ilmainen e-kirja tai äänikirja Elisa Kirjasta. Valitse oma kirjasi hintaan 0 € tästä!)

 

Seuraa Mobiili.fitä

Mainos: Nopea 4G-liittymä puhelimeen vain 6 € / kk. Lue kokemuksia Moi Mobiilista

Kommentoi

Tuoreimmat jutut