Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image

Googlen kerrotaan peruneen Pixel XL:n seuraajan – tulossa vieläkin isompi puhelin

(Mainos: Lataa nyt ilmainen e-kirja tai äänikirja Elisa Kirjasta. Valitse oma kirjasi hintaan 0 € tästä!)

Googlen nykyiset Pixel ja Pixel XL.

Googlen nykyiset Pixel ja Pixel XL.

Tuoreiden raporttien mukaan Google on kehittänyt peräti kolmea uutta puhelinmallia tänä vuonna julkaistaviksi, mutta yksi niistä on nyt peruttu. Tiettävästi työnimillä ”Walleye” ja ”Muskie” kehitettyjen mallien piti seurata viimevuotisia Pixel- ja Pixel XL -malleja. Lisäksi työn alla on ollut ”Taimen”-nimellä kehitetty, vieläkin suurempi puhelinmalli. Nyt raportit kertovat, että Pixel XL:n seuraajaksi suunniteltu Muskie on peruttu, mutta Taimenen kehitystä jatketaan.

Käytännössä muutos ei välttämättä tarkoita uuden Pixel XL -mallin peruuntumista, vaan sitä, että uusi versio vain on selvästi isompi kuin 5,5-tuumainen alkuperäinen Pixel XL. 9to5Googlen saamien vihjeiden mukaan Muskie peruttiin, koska sen akkukesto ja jotkin muut ominaisuudet eivät vastanneet odotuksia.

9to5Google myös kertoo, kuinka Android Issue Trackeristä löytynyt bugiraportti viittaa siihen, että Taimen-nimellä kehitetty puhelin olisi LG:n valmistama. Alkuperäiset Pixel- ja Pixel XL -puhelimet Googlelle valmisti HTC, ja yleisesti on uskottu, että HTC jatkaisi Googlen puhelimien valmistajana myös tänä vuonna. Ilmeisesti näin ei kuitenkaan ole ainakaan isomman mallin kohdalla.

Googlen tulevista puhelimista ei vielä varmuudella tiedetä paljoakaan. Huhuissa on mainittu, että laitteita on testattu sekä Qualcommin että Intelin järjestelmäpiireillä. Myös esimerkiksi vedenkestävyys on vielä niin sanotusti pöydällä, eli lopullista päätöstä ei ole tehty.

(Mainos: Lataa nyt ilmainen e-kirja tai äänikirja Elisa Kirjasta. Valitse oma kirjasi hintaan 0 € tästä!)

 

Seuraa Mobiili.fitä

Mainos: Nopea 4G-liittymä puhelimeen vain 6 € / kk. Lue kokemuksia Moi Mobiilista

Kommentoi

Kommentit

 1. Hendriks

  Typerä nimi puhelimella!. 😕

  • örvö

   No oliskohan kuitenkin pelkkä kehitysnimi eikä lopullinen nimi?

   • Hendriks

    Viittasinkin tuohon Pixel XL -brändiin!. Kuin teineille suunnattu,.

    • Matti#2

     Sama kuin lääkkeissä eli myy paremmin kun on x kirjaimia.

Tuoreimmat jutut