Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image

Ensimmäiset väitetyt vuotokuvat tulevan huippu-iPhonen lasipinnoista paljastuvat

(Mainos: Moi Mobiililta 100 megabitin 4G-liittymä vain 6 €/kk tai rajattomalla datasiirrolla 18 €/kk! Tutustu ja tilaa edullinen Moi-liittymä nyt tästä!)

Ensimmäiset väitetyt vuotokuvat Applen ensi syksyn iPhone-mallien lasipaneeleista ovat ilmestyneet Reddit-keskustelupalstalle. Vuotokuvien sanotaan olevan peräisin suojakuorivalmistajalta, joka puolestaan sai paneelit kiinalaiselta lasivalmistajalta.

iPhone 8 paneelit

Useiden huhujen mukaan Apple on syksyllä esittelemässä 4,7- ja 5,5-tuumaiset iPhone 7s -mallit sekä täysin uuden 5,8-tuumaisen huippumallin. Ensimmäisessä kuvassa näkyy väitetyn huippumallin etu- ja takapaneelit sekä kameran suojalinssi. Etupaneelin perusteella laitteessa on todella ohuet näytön reunukset, ja yläosaan on muotoiltu pieni musta palkki etukameraa ja muita komponentteja varten. Takapaneelissa puolestaan on paikka kahdelle allekkain asetetulle kaksoiskameran linssille. Sormenjälkitunnistimelle ei ole reikää kummassakaan paneelissa, mikä viittaa siihen, että Apple todella on onnistunut piilottamaan tunnistimen näyttöön.

iPhone 8 7s 7s plus paneelitToisessa kuvassa näkyy väitettyjen ”iPhone 8:n” lasien lisäksi myös väitetyt iPhone 7s:n ja 7s Plussan takapaneelit. Kaikkien kolmen uuden iPhone-mallin sanotaan käyttävän lasista takapaneelia langattoman latauksen vuoksi.

Kuvien aitoutta on tässä vaiheessa mahdotonta todistaa, mutta esimerkiksi takapaneelin merkinnät näyttäisivät vastaavan Euroopassa myytävien iPhone-mallien merkintöjä. Toki on mahdollista, että paneelit ovat esimerkiksi aiempien vuotokuvien pohjalta muotoiltuun kloonipuhelimeen tarkoitettuja. Kuvista voi ehkä saada jo hieman esimakua tulevien iPhone-mallien ulkonäöstä, mutta vuotoon kannattaa vielä suhtautua varauksella.

(Mainos: Moi Mobiililta 100 megabitin 4G-liittymä vain 6 €/kk tai rajattomalla datasiirrolla 18 €/kk! Tutustu ja tilaa edullinen Moi-liittymä nyt tästä!)

 

Seuraa Mobiili.fitä

Mainos: Nopea 4G-liittymä puhelimeen vain 6 € / kk. Lue kokemuksia Moi Mobiilista

Kommentoi

Kommentit

 1. Sanna Lokkila

  Lasi menee helposti rikki joten onkohan ajateltu helppoa korjattavuutta ollenkaan ? Eivät nuo mitään huippupuhelimia ole vaan olette mainonnan uhreja. Itse tekisin ulkoreunat titaniumista. Kosketusnäyttöpuhelimet ovat hengenvaarallisia hätätilanteessa koska auringon häikäistessä näytön lukitusta ei välttämättä saa aina auki. Kosketusäyttöpuhelimen pinta on koko ajan likainen. Puhelimet on tahallaan suunniteltu siten ettei niitä voi helposti korjata ja ettei välitetä vaikka maailma hukkuisi puhelimien raatoihin. Kuinkahan paljon noihinkin puhelimiin on käytetty halpaa lapsityövoimaa. Tyhmä on hän joka tottelee mainontaa ja muotia. Minä itse vaihdan ainakin perinteisen puhelimen takaisin enkä takuulla ota missään nimessä mustaa vaan oranssin tai keltaisen.

  • Janne Laakso

   Kirjoituksessasi on hyviä pointteja, mutta mutta…

   Lasin käyttöä puolustaa muun muassa mahdollisuus langattomalle lataukselle, joka toimisi kovin heikosti metallikuoren läpi. Lisäksi lasi on kuitenkin helpompi pitää siistinä kuin esimerkiksi kiiltävä, helposti naarmuuntuva alumiinipinta, kuten iPhone 7 -mallien peilimusta värivaihtoehto osoittaa. Ei ole sattumaa, että myös esimerkiksi Samsung käyttää lasia huippumalleissaan.

   Titaanin käyttöä puolestaan vaikeuttaa sen hankala työstettävyys, jolloin sen käyttö esimerkiksi kymmeniä miljoonia kappaleita valmistettavissa iPhoneissa ei oikein ole realistinen vaihtoehto. Titaani tulee lähinnä kyseeseen pienissä erissä valmistettavissa erikoislaitteissa.

  • Vili

   ”Kosketusnäyttöpuhelimet ovat hengenvaarallisia hätätilanteessa koska auringon häikäistessä näytön lukitusta ei välttämättä saa aina auki.”

   Suuressa osassa kosketusnäyttöpuhelimia on nykyään sormenjälkitunnistin, ei tarvi näyttöä nähdä lainkaan.

   Toisekseen jos on hätä niin lukitusnäytöltä voi soittaa 112

   Kosketusnäyttöpuhelimet aka älypuhelimet voi myös pelastaa hengen kaikkien mahdollisten toimintojen ansiosta.

  • SANDY

   Mitä tulee tuohon korjattavuuteen niin iphonet ovat olleet yhtä helvettiä korjata ja suunta vaan pahenee kun kehitellään erilaisia ruuveja ja liima hirvityksiä siinä toivossa että ihmiset eivät korjauttaisi niitä vaan ostaisivat kiltisti uuden, samasta syystä kestävyys iPhone puhelimissa on retuperällä (tehdään tarkoituksellisia suunnittelu virheitä jotta luuri hajoaisi kun sitä ollaan Applen mielestä tarpeeksi käytetty), hajoavat meinaan huomattavasti helpommin kuin esim OnePlus tai Huawei/honor puhelimet (ps iphonea työkseen korjaava)

   • Vili

    ”hajoavat meinaan huomattavasti helpommin kuin esim OnePlus tai Huawei/honor puhelimet (ps iphonea työkseen korjaava)”

    Niitä on myös myyty huomattavat määrät enemmän. Jos nyt vaikka mietitään, tunnen yhden jolla on OnePlus, tunnen varmaan 20 jolla iPhone, tottakai on todennäköisempää etttä sulle huoltoon tuodaan iPhone kuin joku muu, jos siis sitä meinasit.

    • SANDY

     Aika lailla samoissa määrissä pyöritään Applella ja android laitteissa mitä nyt viimevuoden kokonaismyyntiä katsoo

     http://mobiili.fi/2017/01/02/nama-olivat-operaattorien-vuoden-2016-myydyimmat-puhelimet-suomessa-yksi-merkki-paransi-reilusti-asemiaan/

     Itse kiinnittänyt huomiota myös siihen että Apple käyttäjät eivät piittaa laitteeltaan läheskään niin paljon kuin Android käyttäjät johtuen siitä etteivät tiedä/ymmärrä siitä oikeastaan
     mitään, koska heille on vain hopeinen omena takakannessa tärkeä.

     • Vili

      ”Itse kiinnittänyt huomiota myös siihen että Apple käyttäjät eivät piittaa laitteeltaan läheskään niin paljon kuin Android käyttäjät johtuen siitä etteivät tiedä/ymmärrä siitä oikeastaan
      mitään, koska heille on vain hopeinen omena takakannessa tärkeä.”

      Tämäkin ihan höpöhöpöjuttuja, ei suurin osa android käyttäjistä myöskään piittaa niiden puhelimista tai ymmärrä niistä mitään. Kannattaa nyt kuitenkin muistaa, että maailmassa ylivoimaisesti suurempi osa käyttää android puhelimia ja suurin osa maailman ihmisistä nyt ei vaan ymmärrä näistä oikeastaan mitään ja tarviiko edes ymmärtääkään? Ei älypuhelimet ole olleet närttien leluja enäö moniin moniin vuosiin. Eihän suurin osa tietokoneistakaan mitään ymmärrä ja silti ne käyttää niitä, ne osaa ihan perus jutut ja mitään muuta ei koskaan opetella.

 2. Sanna Lokkila

  Jos kerran kyseistä puhelinta voi ladata langattomasti niin sain juuri idean että haluaisin testata voinko ladata puhelimeen virtaa käsistäni. Kykenen lähettämään energiaani jopa 4000 km päähän ja tämä ei ole sitten mikää vitsi. Sillä eergialla olen nukuttanut esim yhden naisen jenkeissä 3 kertaa. Tavallista puhelinta yritin jo ladata viime talvena omalla eergiallani mutta ei onnistunut. Tämän puhelimen kanssa saattaisikin onnistua. Energiaa on kaikkialla.Jopa musiikki on energiaa. Lämmitin kerran vahingossa yhden lasillisen mehua musiikin voimalla. Olen tällainen uusi Marie Curie :D

  • N5,5.1(XtraSmooth,FrankoKernel)

   Sulla on ehkä parhaat lääkkeet täällä!

   • Sanna Lokkila

    Minulla on parhaat opettajat… Tulevaisuudessa ei tarvita synteettisiä lääkkeitä eikä valelääkäreitä, rahahimoisia pappeja saatikka valepoliiseja vaikka poliisilta ostetussa sängyssä nukunkin.

 3. Sanna Lokkila

  Sormenjälki- ja valokuva tunnistus eivät ole turvallisia. Kai sen nyt tiedän kun olen ainakin 20 000 hakkeria ilmiantanut. Kun aikansa noiden hakkereiden kanssa tappelee niin oppii niiden konstit. Vain elämä opettaa. Minulla on kaksinkertainen turvasana.Jopa omassa kodissani yritetään hakkeroida minut.

  • Vili

   Kaksinkertainen turvasana, tuo se vasta on hengenvaarallista!

   Tosi tilanteessa kun ihminen on hengenvaarassa hän menee paniikkiin eikä ajatus kulje niin siinähän sitten alkaa kaksinkertaista turvasanaa naputtelemaan.

   • Sony

    Etkö sie hölmö tunnista trollia?

    • Vili

     Kyllä sut tunnistan ;)

     • Sony

      Kaikki applen pojat tääl ihan sekasin jostain trollista. :D ette taida olla niitä penaalin terävimpiä kyniä.

     • Vili

      Aika törkeää sulta

  • applettaja

   Kukahan hullu taas on päässyt tänne kirjoittelemaan… Alkaa taas olemaan kommenttien taso hitusen huonoa. Aiheessa olisi hyvä pysyä. Ja noi tietyt jutut lähinnä naurattavat, ne kun menee kerta kerralta hulluimmiksi… Nyt pliis, yritystä! Ja eräiden hullujen kommenttien kirjoittaja voisi ottaa pikalähdön jonnekin hullujenhuoneelle täällä kirjoittelun sijaan, sori vaan!

   • Sanna Lokkila

    Niinhän se tahtoo olla jos ei jos on tottunut tyrannikoulutukseen että yksi opettaa ja muut tottelee. Ei osata enää käyttää omia aivoja. Sitten jos asiat menee yli ymmärryksen niin haukutaan hulluksi.Käyttäkää lapset joskus omia aivojanne.

Tuoreimmat jutut