Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image

Yllättävän nimen antoivat: Google kehittää myös taimen-puhelinta

(Mainos: Moi Mobiililta 100 megabitin 4G-liittymä vain 6 €/kk tai rajattomalla datasiirrolla 18 €/kk! Tutustu ja tilaa edullinen Moi-liittymä nyt tästä!)

Googlen uusi logoGoogle kehittää kolmatta, suurikokoisempaa puhelinta jo tiedettyjen Pixelin ja Pixel XL:n seuraajien lisäksi, kertoo lähteisiinsä perustuen Droid-Life-sivusto.

Suomalaisittain mielenkiintoista puhelimessa, josta ei toistaiseksi ei tiedetä vielä mitään tarkempaa, on sen koodinimi: taimen. Google on yllättäen lainannut puhelimelleen kehitysajan nimen suomen kielestä. Nimi seuraa joka tapauksessa Googlen kala-aiheisten koodinimien linjaa.

Pixelin ja Pixel XL:n suorien seuraajien koodinimiksi ovat myös paljastuneet walleye ja muskie, jättihauki ja valkosilmäkuha.

Ilmeisesti uutta taimen-nimeä kantavaa puhelinta kehitetään jokseenkin erillään kahdesta muusta, mutta tarkemmat yksityiskohdat ovat hämärän peitossa. Kooltaan puhelimen pitäisi olla kahta muuta uutuutta suurempi, eli kenties myös kookkaampi kuin Pixel XL, jossa on jo 5,5 tuuman näyttö.

(Mainos: Lataa nyt ilmainen e-kirja tai äänikirja Elisa Kirjasta. Valitse oma kirjasi hintaan 0 € tästä!)

 

Seuraa Mobiili.fitä

Mainos: Nopea 4G-liittymä puhelimeen vain 6 € / kk. Lue kokemuksia Moi Mobiilista

Kommentoi

Kommentit

 1. spi va

  Venäjää tuo on.

  • Calileon

   Venäjäksi TAJMEN ei TAIMEN…

 2. Hendriks

  Suomen kielestä??. 🙄

  ”The taimen (Hucho taimen), also known as Siberian taimen and Siberian salmon, is a species of fish in the salmon family (family Salmonidae) of order Salmoniformes.” 😓

Tuoreimmat jutut