Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image

Googlen Android-näppäimistö päivittyi – paremmat ennustukset, emoji-haku piirtämällä

(Mainos: Lataa nyt ilmainen e-kirja tai äänikirja Elisa Kirjasta. Valitse oma kirjasi hintaan 0 € tästä!)

Google Gboard

Google on julkaissut päivityksen Gboard-näppäimistön Android-versiolle. Viime vuoden lopulla vanhasta Googlen näppäimistöstä Gboardiksi päivittynyt sovellus on edennyt versionumeroon 6.3, ja saapuu lähiaikoina ladattavaksi Play Kauppaan.

Gboardin Android-versio saa päivityksessä muutamia uudistuksia. Käyttäjä voi esimerkiksi hakea mieluista emojia piirtämällä. Pitkien emoji-listojen selaamisen sijaan sopivan hahmon voi etsiä hakukenttään sormella piirtämällä, jolloin näppäimistö tarjoaa piirrosta muistuttavia emoji-hahmoja.

Google Gboard

Toinen uudistus liittyy Gboardin ennustavaan tekstinsyöttöön. Kirjoittaminen voi käydä aiempaa nopeammin, kun näppäimistö tarjoaa yksittäisten sanojen sijaan fraaseja sen perusteella, mitä käyttäjä on jo ennättänyt kirjoittaa. Tämä ominaisuus tulee aluksi käyttöön vain englanninkielisen ennustuksen kanssa, mutta sitä on tarkoitus myöhemmin laajentaa muillekin kielille.

Google GboardMerkittävä ominaisuus Gboardissa on mahdollisuus käyttää Google-hakua kirjoittamisen lomassa. Päivityksen myötä haku tarjoaa useita tuloksia selattavaksi, ja esimerkiksi puhelinnumeron, osoitteen tai videolinkin sisältävä hakutulos vie käyttäjän näpäytyksellä suoraan oikeaan sovellukseen. Lisäksi GIF-haku onnistuu aiempaa nopeammin.

(Mainos: Lataa nyt ilmainen e-kirja tai äänikirja Elisa Kirjasta. Valitse oma kirjasi hintaan 0 € tästä!)

 

Seuraa Mobiili.fitä

Mainos: Nopea 4G-liittymä puhelimeen vain 6 € / kk. Lue kokemuksia Moi Mobiilista

Kommentoi

Tuoreimmat jutut