Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image

Odotetun OnePlus 5:n erilainen prototyyppi uusissa kuvissa

(Mainos: Moi Mobiililta 100 megabitin 4G-liittymä vain 6 €/kk tai rajattomalla datasiirrolla 18 €/kk! Tutustu ja tilaa edullinen Moi-liittymä nyt tästä!)

OnePlussan tulevan OnePlus 5 -puhelimen prototyypeistä on jälleen julkaistu uusia väitettyjä kuvia. Kuvat kertovat OnePlussan todennäköisesti kehittäneen useampia varsin erilaisia prototyyppejä puhelimestaan. Toistaiseksi ei kuitenkaan tiedetä, millainen OnePlus 5 on lopulta myyntiin tullessaan.

Kahdessa ensimmäisessä, myös PriceRajan julkaisemissa, ja alun perin ilmeisesti kiinalaisyhteisöpalvelusta peräisin olevissa kuvissa nähdään erilainen prototyyppi kuin Android Authorityn aiemmin julkaisemassa kuvassa, jossa nähty puhelin muistutti huomattavasti nykyistä OnePlus 3T:tä lisättynä vain kaksoiskameralla.

Uusissa kuvissa korotetun kamera-alueen sisällä on kahden linssin ohella myös kuvausvalo. Lisäksi metallirakenteisissa puhelimissa yleisiä antennijuovia ei puhelimessa yllättäen näy lainkaan. Puhelimen pohjassa huomion kiinnittää 3,5 millimetrin kuulokeliitännän puuttuminen. Se saattaa kuitenkin olla sijoitettu puhelimen yläpäähän.

OnePlus 5:n prototyyppi Android Authorityn julkaisemassa kuvassa.

OnePlus 5:n prototyyppi Android Authorityn julkaisemassa kuvassa.

Kiinasta kantautuu myös yksi toinen väitetty OnePlus 5 -vuoto. Alta löytyvässä kuvassa nähtävä puhelin muistuttaa melkoisesti iPhone 7 Plussaa, niin antennijuoviltaan kuin myös kameran järjestelyltään. Toistaiseksi tämä kuva vaikuttaa joukon vähiten uskottavalta, mutta vasta aika näyttää millainen OnePlus 5 lopulta todella on.

Teknisesti kaksoiskameran tuloa OnePlus 5:een pidetään jo varsin varmana. Huhuja on ollut myös näytön ylettymisestä lähemmäs reunoja, joskaan ilmeisesti Samsung Galaxy S8:n tai LG:n G6:n mittoihin OnePlussan uutuus ei ole yltämässä. Sisuksissa järjestelmäpiiri on vaihtumassa Qualcommin Snapdragon 835:een. OnePlus on perinteisesti varustanut puhelimensa Qualcommin viimeisimmällä huippupiirillä.

(Mainos: Lataa nyt ilmainen e-kirja tai äänikirja Elisa Kirjasta. Valitse oma kirjasi hintaan 0 € tästä!)

 

Seuraa Mobiili.fitä

Mainos: Nopea 4G-liittymä puhelimeen vain 6 € / kk. Lue kokemuksia Moi Mobiilista

Kommentoi

Tuoreimmat jutut