Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image

Android O käynnistyy kaksi kertaa edeltäjäänsä nopeammin – sovellukset aiempaa suorituskykyisempiä

(Mainos: Lataa nyt ilmainen e-kirja tai äänikirja Elisa Kirjasta. Valitse oma kirjasi hintaan 0 € tästä!)

Android O:n pitäisi käynnistyä kaksi kertaa Android Nougatia nopeammin.

Google on vuotuisessa I/O-konferensissa kertonut uusia tietoja tulevasta Android O -käyttöjärjestelmästä. Avauspäivänä esiteltiin muutamia uusia juttuja. XDADevelopers kertoo verkkosivuillaan, että Googlen mukaan Android O -käyttöjärjestelmä käynnistyy jopa kaksi kertaa nopeammin kuin sen edeltäjä Android Nougat.

Puhelimen uudelleenkäynnistäminen voi viedä tovin, mutta Android O:n kohdalla se käy aiempaa vikkelämmin. Google ei tarkemmin kertonut – ainakaan vielä – kuinka se on saanut kyseisen parannuksen aikaan. Vaikka puhelimia ei enää usein sammuteta, tulee tilanteita, jolloin uudelleenkäynnistäminen on välttämätöntä, ja tällöin Android O käynnistyy aiempaa vikkelämmin.

Googlen mukaan sovellukset ovat aiempaa suorituskykyisempiä ja kaksi kertaa nopeampia.

Nopeamman käynnistymisen ohella Google kertoi, että sovelluksien suorituskyky paranee Android O:ssa. Yhtiö kertoo, että sovellukset toimivat Android O:ssa jopa kaksi kertaa nopeammin kuin Android Nougatissa. Esimerkkinä yhtiö käytti sen omaa Google Sheet -sovelluksesta saatuja testituloksia. Tämänkään suhteen Google ei kertonut tarkemmin, miten se sai muutoksen aikaan, mutta suorituskyvyn parantuminen on aina tervetullutta.

Google esitteli tilaisuudessaan myös Android Go’ta, joka on tarkoitus tuoda todella edullisiin laitteisiin, joissa tehoa tai RAM-muistia ei ole paljoa. 

(Mainos: Lataa nyt ilmainen e-kirja tai äänikirja Elisa Kirjasta. Valitse oma kirjasi hintaan 0 € tästä!)

 

Seuraa Mobiili.fitä

Mainos: Nopea 4G-liittymä puhelimeen vain 6 € / kk. Lue kokemuksia Moi Mobiilista

Kommentoi

Kommentit

 1. Matti#2

  Harvemmin tulee boottailtua, joten vähäinen merkitys.

  • Hendriks

   Niin!.

 2. Matti#2

  Ei muuten voi käynnistyä ”kaksi kertaa nopeammin” koska sehän menee jo pakkasen puolelle. Tarkoittanee puolet nopeammin…

Tuoreimmat jutut