Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image

Tässä on OnePlus 5:n prototyyppi – vahvistus kaksoiskameralle

(Mainos: Moi Mobiililta 100 megabitin 4G-liittymä vain 6 €/kk tai rajattomalla datasiirrolla 18 €/kk! Tutustu ja tilaa edullinen Moi-liittymä nyt tästä!)

OnePlus 5 Android Authorityn julkaisemassa kuvassa.

OnePlus 5 Android Authorityn julkaisemassa kuvassa.

OnePlussan tulevasta OnePlus 5:stä on nähty useita väitettyjä kuvia, joiden todenperäisyyttä on kuitenkin sopinut epäillä. Nyt tulevan puhelimen prototyypistä on saatu ensimmäinen luotettava kuva, jonka on julkaissut Android Authority. Kuva vahvistaa OnePlus 5:tä kehitetyn odotetusti kaksoiskameralla.

Android Authorityn lähteeltään saamien tietojen perusteella yllä kuvassa nähtävä prototyyppi ei kuitenkaan ainakaan täysin vastaa lopullista OnePlus 5:tä. Näin ollen ainakin yksityiskohdat voivat muuttua. Kuvan puhelin on kuin nykyinen OnePlus 3T lisättynä kaksoiskameralla.

Valitettavasti Android Authority ei saanut käsiinsä kuvaa puhelimen etupuolesta, mutta OnePlus 5:een on huhuttu ainakin aiempaa pienempiä näytönreunuksia ja mahdollisesti jopa näytön kaartumista pidemmille sivureunoille.

Android Authorityn lähde kertoi myös tiedossa olevan merkittävä hinnankorotus, koska OnePlus 5:ssä käytetään kalliimpia komponentteja. OnePlus on tähänkin asti hilannut puhelimiensa hintaa ylöspäin. Nykyinen OnePlus 3T maksaa jo 439 euroa 64 gigatavun muistilla ja 479 euroa 128 gigatavun muistilla, kun edeltäjän OnePlus 3:n hinta oli 399 euroa.

Lähteen mukaan uutuuden hintaa ei ole vielä päätetty, mutta se voi nousta jopa 650 dollariin. Nykyinen OnePlus 3T:n lähtöhinta Yhdysvalloissa on 439 dollaria.

Huhujen mukaan OnePlus 5 olisi saamassa myös mahdollisesti 2560×1440 pikselin QHD-näyttötarkkuuden ja jopa 8 gigatavua RAM-muistia. Järjestelmäpiirin vaihtuminen Qualcommin Snapdragon 835:een on käytännössä jo varmaa.

(Mainos: Moi Mobiililta 100 megabitin 4G-liittymä vain 6 €/kk tai rajattomalla datasiirrolla 18 €/kk! Tutustu ja tilaa edullinen Moi-liittymä nyt tästä!)

 

Seuraa Mobiili.fitä

Mainos: Nopea 4G-liittymä puhelimeen vain 6 € / kk. Lue kokemuksia Moi Mobiilista

Kommentoi

Tuoreimmat jutut