Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image

Tuoreelta videolta paljastui yllätys: tässä on Nokian kaksoiskamerapuhelin

(Mainos: Moi Mobiililta 100 megabitin 4G-liittymä vain 6 €/kk tai rajattomalla datasiirrolla 18 €/kk! Tutustu ja tilaa edullinen Moi-liittymä nyt tästä!)

Nokia-kaksoiskamerapuhelin vilahtaa videolla.

Nokia-kaksoiskamerapuhelin vilahtaa videolla.

Tuore video paljastaa nähtävästi ensi kertaa tulevan Nokia-kaksoiskamerapuhelimen sekä toisen uutuuden.

George Chevalier Lewisin Vimeo-palveluun eilen lataamalla Nokia Reveal -videolla nähdään neljä Nokia-älypuhelinta, vaikka Nokia-puhelimista nykyisin vastaava HMD Global on julkistanut vasta kolme puhelinta – Nokia 3:n, Nokia 5:n sekä Nokia 6:n. Lewisin lataaman videon nosti esiin Twitterissä mobiilialan ykkösvuotaja Evan Blass.

Lewis on aiemmin toiminut graafisena suunnittelijana sekä valokuvista vastaavana Nokialla. LinkedIn-profiilinsa perusteella hän työskentelee nykyisin Mirum-toimistossa Lontoossa ja toimii näin mahdollisesti HMD:n yhteistyökumppanina. Hän on todennäköisesti julkaissut nyt paljastuneen videon julkisena netissä vahingossa tai ajattelematta asiaa tarkemmin.

Linkki videoon Vimeossa

Päivitetty: Alkuperäinen video on piilotettu. Nyt video nähtävissä tästä.

Videon perusteella uusi kaksoiskamerapuhelin olisi suunnilleen samankokoinen kuin 5,2 tuuman näytöllä varustettu Nokia 5. Metallin sijaan se voisi olla lasipintainen myös takaa. Myös kaksoiskamerapuhelimen vieressä näyttäisi esiintyvän toinen uusi, vielä julkistamaton Nokia-puhelin. Puhelin on suunnilleen 5,5 tuuman Nokia 6:n kokoinen, mutta takakameran alue on erilainen. Kaksi puhelinta oikealla ovat jo julkistetut Nokia 3 ja Nokia 5. Syystä tai toisesta jo julkistettu Nokia 6 puuttuu kokonaan joukosta.

Videolla nähdään rinnakkain neljä puhelinta. Vasemmalla rivistössä esiintyvä kaksoiskamerapuhelin on toistaiseksi mysteeri, kuten myös sen vierestä löytyvä puhelin.

Videolla nähdään rinnakkain neljä puhelinta. Vasemmalla rivistössä esiintyvä kaksoiskamerapuhelin on toistaiseksi mysteeri, kuten myös sen vierestä löytyvä puhelin.

Loogisesti Nokialta on huhuttu seuraavaksi Nokia 7 / Nokia 8 / Nokia 9 -puhelinmalleja, mutta mitään varsinaisia vuotoja ei ole ennen tätä nähty. Kuitenkin myös kaksoiskamera on ollut esillä huhuissa jo aiemmin.

Ensimmäiset uudet Nokia-älypuhelimet Nokia 3, Nokia 5 ja Nokia 6 ovat tulossa laajasti myyntiin vielä kesäkuun aikana.

Eilen kerroimme kolmen uuden HMD:n puhelimen saaneen jo hyväksynnän Venäjällä, minkä lisäksi HMD on hakenut mallisuojaa uusien laitteidensa designille EU:ssa. Toimet tuotteiden sertifioimiseksi ja oikeuksien turvaamiseksi kertovat julkistuksen olevan jo lähellä.

Ehkäpä HMD:llä onkin vielä ässä hihassaan. Nähdäänkö ensimmäisten uusien Nokia-älypuhelinten myyntiintulon kanssa samassa yhteydessä kesäkuun aikana vielä täysin uusi huippu-Nokiakin kahdella kameralla?

(Mainos: Lataa nyt ilmainen e-kirja tai äänikirja Elisa Kirjasta. Valitse oma kirjasi hintaan 0 € tästä!)

 

Seuraa Mobiili.fitä

Mainos: Nopea 4G-liittymä puhelimeen vain 6 € / kk. Lue kokemuksia Moi Mobiilista

Kommentoi

Kommentit

 1. SANDY

  HMD näyttää keskittyvän vaan keskikastiin
  Eli noiden jälkeen mallistossa on 4 mid-range ja 1 low end malli, lippulaivan aika on sitten joskus syksyllä (tai vasta ensi vuonna sillä noissa videon puhelimissa on päivämäärä 25 marraskuuta.

  Veikkaan että tuossa kaksois kamerassa on yksi 5mp laajakulma linssillä ja toinen 8 tai 13mp.

 2. SANDY

  Linkin videoon voisi korjata kun video on poistettu vimeosta.

  Tässä video jos joku sen halajaa nähdä:
  https://twitter.com/evleaks/status/864428092160434177

Tuoreimmat jutut