Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image

Tulevista Nokia-puhelimista jo ennusmerkkejä

(Mainos: Moi Mobiililta 100 megabitin 4G-liittymä vain 6 €/kk tai rajattomalla datasiirrolla 18 €/kk! Tutustu ja tilaa edullinen Moi-liittymä nyt tästä!)

Nokia logoHMD Globalin odotetaan tuovan ensimmäiset uudet Nokia-älypuhelimet markkinoille maailmanlaajuisesti vielä kesäkuun aikana, mutta osaltaan huomio alkaa kiinnittyä jo myös näitä seuraaviin uusiin puhelimiin.

Nyt HMD näyttää alkaneen toimiin tulevien puhelintensa viranomaishyväksyntöjen ja aineettomien oikeuksiensa suojaamisen kanssa.

Venäjällä viranomaishyväksynnän ovat saaneet nyt kolme uutta Nokia-puhelinta, osa kahtena versiona. Paljastuneet uudet mallikoodit ovat TA-1013 / TA-1040, TA-1007 / TA-1029 sekä TA-1005, kertoo venäläinen Mobiltelefon-sivusto.

Uusien Nokia-puhelinten mallikoodeista ei voi päätellä juuri mitään. Periaatteessa on mahdollista, että ne ovat yhä vain lisäversioita jo esitellyistä ja pian myyntiin tulevista Nokia 3 / 5 / 6 -puhelimistakin. Lisäksi älypuhelinten sijaan puhelimet voivat olla myös uusia peruspuhelinmalleja.

Venäläishyväksyntöjen lisäksi tulevista uutuuksista kielii todennäköisesti myös mallisuojan haku neljälle uudelle designille EU:ssa. Näistä Nokian hakemuksista mallipiirrokset on kuitenkin salattu.

Nokialta on odotettu Nokia 7, Nokia 8 ja Nokia 9 -puhelinmalleja. Varsinaisia vuotoja näistä ei ole toistaiseksi nähty ja huhutkin ovat olleet epämääräisiä.

Reilu kuukausi sitten HMD:n Intian johtaja totesi haastattelussa uusia puhelimia olevan odotettavassa jo toisella neljänneksellä. Kovin järkevältä strategialta uutuuksien esittely lähes samanaikaisesti ensimmäisen aallon puhelinten vasta ehtiä myyntiin ei kuitenkaan vaikuta.

(Mainos: Moi Mobiililta 100 megabitin 4G-liittymä vain 6 €/kk tai rajattomalla datasiirrolla 18 €/kk! Tutustu ja tilaa edullinen Moi-liittymä nyt tästä!)

 

Seuraa Mobiili.fitä

Mainos: Nopea 4G-liittymä puhelimeen vain 6 € / kk. Lue kokemuksia Moi Mobiilista

Kommentoi

Kommentit

  1. Hendriks

    HMD-puhelimet!. 😕

Tuoreimmat jutut