Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image

Jälleen uudet kuvat kertovat: tältä uuden huippu-iPhonen odotetaan näyttävän

(Mainos: Lataa nyt ilmainen e-kirja tai äänikirja Elisa Kirjasta. Valitse oma kirjasi hintaan 0 € tästä!)

Tuleva iPhone Engadgetin julkaisemissa kuvissa.

Tuleva iPhone Engadgetin julkaisemissa kuvissa.

Huhut ja paljastukset tulevan iPhonen ympärillä jatkuvat. Tällä kertaa Engadget-sivusto on saanut käsiinsä vuotaneet väitetyt CAD-suunnitelmapiirrokset, joiden perusteella se on tilannut oheisen kuvan sekä muita sen artikkelissa esiteltäviä lisäkuvia siitä, miltä seuraavan huippu-iPhonen odotetaan näyttävän.

CAD-suunnitelmat vielä julkistamattomista puhelimista leviävät aika ajoin. Muun muassa suojakuorivalmistajilla on merkittävä intressi saada tietoa tulevista tuotteista ennen julkistusta, sillä näin omat tuotteet on mahdollista saada nopeammin myyntiin. Engadgetin mukaan se sai materiaalit käsiinsä luotettavalta lähteeltään lisälaitealalta.

Engadgetin kuvat eivät ole edes ensimmäinen kerta, kun nyt tuleva iPhone nähdään väitettyjen CAD-mallien perusteella luoduissa kuvissa.

Jo jonkin aikaa on tiedetty Applen valmistelevan vuoden toiselle puoliskolle nykyisten iPhone-mallien päivitettyjen seuraajien iPhone 7s:n ja iPhone 7s Plussan lisäksi kolmatta uutuutta, ensi kertaa iPhonessa OLED-näytöllä varustettuna. Puhelin voi saada nimekseen iPhone Edition. Tässä iPhonessa yhdistyisi edessä ja takana lasi sivureunoja kiertävään ruostumattomaan teräkseen. Kaksoiskamera olisi nykyisestä iPhone 7 Plussasta poiketen pystysuunnassa, ja myös kuvausvalo sekä mikrofoni osana korotettua kamera-aluetta. Lasitausta auttaisi myös langattoman latauksen mukaantulossa.

Suurin kysymysmerkki tulevassa huippu-iPhonessa on liittynyt sormenjälkitunnistimeen: onnistuuko Apple integroimaan sen osaksi näyttöä suunnitelmiensa mukaisesti? Vaihteeksi useammat lähteet tuntuvat kertovan, että näin todella olisi lopulta tapahtumassa.

5,8 tuuman näyttö kattaisi tulevassa iPhonessa lähes koko etupuolen. Applelle on jälleen nyt myönnetty tähän liittyen patentti kuin myös yhteen tapaan integroida sormenjälkitunnistin osaksi näyttöä.

(Mainos: Moi Mobiililta 100 megabitin 4G-liittymä vain 6 €/kk tai rajattomalla datasiirrolla 18 €/kk! Tutustu ja tilaa edullinen Moi-liittymä nyt tästä!)

 

Seuraa Mobiili.fitä

Mainos: Nopea 4G-liittymä puhelimeen vain 6 € / kk. Lue kokemuksia Moi Mobiilista

Kommentoi

Tuoreimmat jutut