Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image

Windowsille jatkossa uusia ominaisuuspäivityksiä kahdesti vuodessa – seuraavan päivityksen ajankohdalle varmistus

(Mainos: Moi Mobiililta 100 megabitin 4G-liittymä vain 6 €/kk tai rajattomalla datasiirrolla 18 €/kk! Tutustu ja tilaa edullinen Moi-liittymä nyt tästä!)

Windows 10.Microsoft on vahvistanut tänään aikovansa jatkossa päivittää Windows 10 -käyttöjärjestelmäänsä merkittävillä uusilla ominaisuuspäivityksillä kahdesti vuodessa.

Tavoitteena on julkaista päivityksiä puolen vuoden välein maalis- ja syyskuussa. Nyt keväällä 11. huhtikuuta alkaen Microsoft julkaisi Windows 10 Creators Updaten ja seuraavan päivityksen julkaisu on tähdätty syyskuulle 2017. Toistaiseksi tuleva päivitys tunnetaan vasta Redstone 3 -kehitysnimellään.

Microsoftin vahvistus päivitysaikataulusta varmistaa jo käytännössä tiedetyt suunnitelmat sekä yhtenäistää päivityskäytännön Office 365 ProPlussan ja System Centerin kanssa, mikä on tärkeää yrityskäyttäjille.

Microsoft kertoi myös aikovansa tukea Windows 10:n suurempia ominaisuuspäivityksiä kutakin 18 kuukauden ajan julkaisustaan pienemmin päivityksin.

Syksyllä tuleva Redstone 3 -päivitys on tuomassa jälleen Windows 10:een uudistuksia lukuisilla osa-alueilla. Windowsin ilme on uudistumassa Project NEONin myötä, Creators Updatesta pois jääneitä ominaisuuksia, kuten tehtäväpalkkiin tulevat henkilöiden pikavalinnat (MyPeople), on tulossa mukaan sekä lisäksi yhtenä esimerkkinä mahdollisesta viime päivinä esiin nousseista ominaisuuksista on välilehtien tulo kansio- ja tiedostonäkymiin.

Windows 10 on myös saamassa tuen kevyemmät ja edullisemmat laitteet mahdollistaville yleisesti vähävirtaisemmille älypuhelimista tutuille ARM-arkkkitehtuurin suorittimille.

Uutta Windows 10 -sovellusilmettä Project NEONin myötä.

Uutta Windows 10 -sovellusilmettä Project NEONin myötä.

(Mainos: Lataa nyt ilmainen e-kirja tai äänikirja Elisa Kirjasta. Valitse oma kirjasi hintaan 0 € tästä!)

 

Seuraa Mobiili.fitä

Mainos: Nopea 4G-liittymä puhelimeen vain 6 € / kk. Lue kokemuksia Moi Mobiilista

Kommentoi

Kommentit

 1. Robob

  Toisin sanoen puolen vuoden välein, asetuksesi, sovelluksesi, ajurisi, käyttöliittymäsi, työtapasi ym. tulevat muuttumaan tunteja kestävällä päivityksellä halusit tai et. Pahimmassa tapauksessa päivitys tekee koneestasi täysin käyttökelvottoman.

  • Henrik

   Että siltä pohjalta.

  • Kairaaja

   EI kukaa pakota edelleenkään käyyämään windowssia jos se noin hankalaa on ? vaihtoehtoja onneksi on…

   • Robob

    Jaa mitä vaihtoehtoja? Kynä ja paperi? Meillä on ainakin töissä pakko käyttää Windows koneita. Ei viitsisi työpaikkaa vaihtaa jonkun vielä huonomman käyttiksen takia.

 2. Yusa

  Loistava juttu, että tuleville vuosillekin on selvät sävelet. Kymppi on ollut loistava käyttis, eikä päivityksistäkään ole tullut mitään häiiöitä. MS etenee oikeaan suuntaan monella rintamalla.

  Mobiili voi olla se säännön vahvistava poikkeus :D

 3. Juha

  Ihme itkua. Windowsihan te kaikki kuitenkin käytätte, poislukien muutama Apple ja Chromebook käyttäjä, mutta ne on marginaalia.

 4. MARKKU

  toistaiseksi mikki on ilmoittanut julkaisevansa uuden päivityksen mutta, EI TUO VIELÄ TARKOITA ETTÄ SE TULEE KAIKILLE JAKELUUN, MENIKS JAKELUUN…

Tuoreimmat jutut