Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image

Tältä näyttää Nokian peruutettu Lumia – näytön reunukset varsin pienet

(Mainos: Lataa nyt ilmainen e-kirja tai äänikirja Elisa Kirjasta. Valitse oma kirjasi hintaan 0 € tästä!)

 

nokia id326-3

Nokia id326-3 oli prototyyppilaite.

Nokia myi Lumiat Microsoftille jo kauan sitten ja Microsoft ei enää laita panoksia Lumioihin. Silti vanhoista, peruutetuista Lumioista saapuu uusia tietoja verkkoon jatkuvasti. Hiljattain YouTubessa julkaistiin video, jossa esiteltiin Lumia 750:tä. Nyt TaoBaossa on myyty peruutetun Nokia Lumian prototyyppiä, kertoo WinCentral.

Valitettavasti prototyyppipuhelimen teknisiä tietoja ei ole ainakaan toistaiseksi tiedossa, mutta kuvia puhelimesta on saatu. WinCentralin mukaan Nokia id326-3 -puhelimen piti olla osa Nokia X -sarjaa, mutta näemmä ei koskaan päässyt julkistusvaiheeseen asti.

Windows Phone 8.1:llä toimiva puhelin on varsin mielenkiintoinen, sillä sen näytön reunukset ovat varsin pienet. Ulkoisesti se muistuttaa jonkin verran Xiaomin Mi MIX -laitetta, joka tuli tunnetuksi juurikin pienten näytön reunuksien ansiosta. Täytyy kuitenkin muistaa, että Nokia id326-3 on luultavasti noin kolme vuotta vanha puhelin.

Nokia id326-3 suuntasi kuitenkin luultavasti edullisempaan keskiluokkaan, sillä sen näytön tarkkuus oli 1280 x 720 pikseliä. Toki se olisi ollut Nokia X -mallien kärkipäässä.

(Mainos: Lataa nyt ilmainen e-kirja tai äänikirja Elisa Kirjasta. Valitse oma kirjasi hintaan 0 € tästä!)

 

Seuraa Mobiili.fitä

Mainos: Nopea 4G-liittymä puhelimeen vain 6 € / kk. Lue kokemuksia Moi Mobiilista

Kommentoi

Kommentit

  1. Hendriks

    Vieläkö löytyy Windows Phoneen uskovia jostain, jotka tuota kuolaavat?. 😂

  2. abcdef

    Alareunan reunus on kaikkea muuta kuin pieni. Ja kun siihen vielä lisätään virtualliset painikkeet, niin hukkatila on järjetön. Ei ihme että dumpattiin.

Tuoreimmat jutut