Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image

Tässä ensimmäiset vuotokuvat HTC:n uudesta huippupuhelimesta – mullistava ominaisuus ei näy kuvissa

(Mainos: Lataa nyt ilmainen e-kirja tai äänikirja Elisa Kirjasta. Valitse oma kirjasi hintaan 0 € tästä!)

HTC U. Evan Blassin vuotama kuva.

HTC U. Evan Blassin vuotama kuva.

HTC:n tulevasta huippupuhelimesta, jonka nimi on ytimekkäästi vain HTC U, on vuotanut ensi kerran live-kuvia verkkoon. Vuotaja on jo aiemmin samasta puhelimesta myös ominaisuuksia paljastanut mobiilialan ykkösvuotaja Evan Blass.

Kuvien perusteella HTC U tulee muistuttamaan jo myyntiin tullutta U Ultraa ulkonäöltään, eli sisältämään kiiltävän pinnan myös takana. Edestä näytön alapuolelta löytyy sormenjälkitunnistin.

HTC U:n suurin uudistus ei käy ilmi näistä kuvista. Se on tuomassa uuden tavan käyttää älypuhelinta: puristamalla sitä reunoista. HTC U:n metalliset sivureunat sisältävät antureita, jotka mahdollistavat lukemattomien eri toimintojen, jotka ovat myös käyttäjän valittavissa ja muunneltavissa, suorittamisen.

HTC:n tuleva huippupuhelin tulee olemaan kolmas puhelin HTC:n U -mallisarjassa eikä näin saa enää HTC 11 -nimeä, vaikka onkin käytännössä myös HTC 10:n seuraaja. HTC:n pitäisi julkistaa puhelin vielä huhtikuun aikana. Myyntiinkin puhelin tulisi jo varhain toukokuussa.

Puhelimen muita Blassin aiemmin paljastamia ominaisuuksia ovat 5,5 tuuman näyttö 2560×1440 pikselillä, Qualcommin Snapdragon 835 -järjestelmäpiiri ja 12 megapikselin takakamera (Sony IMX362) sekä 16 megapikselin etukamera (Sony IMX351). Sisäistä tallennusmuistia on joko 64 tai 128 gigatavua, joka on laajennettavissa microSD-muistikortein.

(Mainos: Moi Mobiililta 100 megabitin 4G-liittymä vain 6 €/kk tai rajattomalla datasiirrolla 18 €/kk! Tutustu ja tilaa edullinen Moi-liittymä nyt tästä!)

 

Seuraa Mobiili.fitä

Mainos: Nopea 4G-liittymä puhelimeen vain 6 € / kk. Lue kokemuksia Moi Mobiilista

Kommentoi