Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image

Tältä näyttävät uudet Moto-älypuhelimet – yksi uutuus huikean ohut

(Mainos: Moi Mobiililta 100 megabitin 4G-liittymä vain 6 €/kk tai rajattomalla datasiirrolla 18 €/kk! Tutustu ja tilaa edullinen Moi-liittymä nyt tästä!)

Vuodot tulevista Motorola-uutuuspuhelimista jatkuvat. Tällä kertaa esille ovat päässeet uusiin huippupuhelimiin lukeutuva Moto Z2 Force tai mahdollisesti Moto Z2 Play sekä edullisemmista älypuhelimista Moto E4 Plus, johon on tulossa jättiakku.

Uusimmat vuodot tulevat OnLeaksilta yhteistyössä Android Authorityn kanssa.

Moto Z2 Force, tai mahdollisesti Moto Z2 Play, kuten OnLeaks myöhemmin Twitterissa totesi, tulee olemaan muodoiltaan pitkälti ennallaan edeltäjänsä linjoilla. Syy tähän on jatkuva yhteensopivuus lisätoimintoja tuovien Moto Mod -kuorten kanssa. Moto Z2 Forcessa pitäisi edelleen olla 5,5 tuuman näyttö ja nyt myös kaksoiskamera. Aiemmissakin vuotokuvissa puhelimen nähtiin olevan erittäin ohut ja nyt on selvinnyt paksuuden olevan vain 5,99 millimetriä. Mielenkiintoinen yksityiskohta Moto Z2 Forcessa on perinteisen 3,5 millimetrin kuulokeliitännän paluu.

Uudet Moto Z2 -puhelimet ovat saamassa sisuksiinsa Qualcommin Snapdragon 835 -huippujärjestelmäpiirin.

Moto Z2 Force.

Moto Z2 Force.

Moto E4 Plus puolestaan on ominaisuuksiltaan huomattavasti vaatimattomampi kaikilla paitsi yhdellä tavalla: sen akun kapasiteetin pitäisi aiempien paljastusten perusteella olla komeat 5 000 milliampeerituntia eli jopa noin tuplasti verrattuna tavanomaiseen akun kapasiteettiin edullisemmissa älypuhelimissa tänä päivänä.

Myös Moto E4:stä löytyy edestä LED-kuvausvalo etukameran avuksi.

Moto E4 Plus.

Moto E4 Plus.

(Mainos: Lataa nyt ilmainen e-kirja tai äänikirja Elisa Kirjasta. Valitse oma kirjasi hintaan 0 € tästä!)

 

Seuraa Mobiili.fitä

Mainos: Nopea 4G-liittymä puhelimeen vain 6 € / kk. Lue kokemuksia Moi Mobiilista

Kommentoi