Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image

Tulevat Moto-puhelimet uusissa vuotaneissa kuvissa – tuleeko lippulaivasta todella ohut?

(Mainos: Moi Mobiililta 100 megabitin 4G-liittymä vain 6 €/kk tai rajattomalla datasiirrolla 18 €/kk! Tutustu ja tilaa edullinen Moi-liittymä nyt tästä!)

Joukosta uusia Moto-puhelimia on nyt vuotanut verkkoon väitettyjä lehdistökuvia. Mukana ovat niin Moto Z2 Force, Moto E4 kuin myös Moto C ja Moto C Plus -kaksikko.

Mielenkiintoisin joukosta on Moto Z2 tai Z2 Force, joka näyttäisi olevan erttiäin ohut. Puhelimessa nähfään takana kaksi kameraa ja edessä puolestaan etukameralla kaksois-LED-kuvausvalo.

Uudetkin Moto Z2 -puhelimet tukevat edelleen toimintoja laajentavia Moto Mod -lisäkuoria. Uusien Moto-huippupuhelinten sisuksiin odotetaan Qualcommin tuoretta Snapdragon 835 -tehopiiriä.

Moto Z2 (Force).

Moto Z2 (Force).

Moto E4 ja Moto C -puhelimet ovat paljastuneet kuvissa jo aiemminkin. Ne seuraavat Moto-puhelimille tyypilliseksi muodostuneita yksityiskohtia, kuten esimerkiksi pyöreää kameraa ympäröivää aluetta.

Moto C -puhelimet tulevat Motorolan edullisimpia, joten niihin on tulossa varsin vaatimatonta tekniikkaa, kuten esimerkiksi vain 854×480 pikselin tarkkuutta 5 tuuman näytössä Moto C:ssä. Moto C Plussan näytön tarkkuus on sentään 1280×720 pikseliä.

Myös Moto E4:stä pitäisi olla Plus-versio, jossa akun kapasiteetti on jopa 5 000 milliampeerituntia eli lähes tuplasti yleisiin halvempien älypuhelinten tasoon.

Moto E4.

Moto E4.

Moto C.

Moto C.

Moto C Plus.

Moto C Plus.

(Mainos: Moi Mobiililta 100 megabitin 4G-liittymä vain 6 €/kk tai rajattomalla datasiirrolla 18 €/kk! Tutustu ja tilaa edullinen Moi-liittymä nyt tästä!)

 

Seuraa Mobiili.fitä

Mainos: Nopea 4G-liittymä puhelimeen vain 6 € / kk. Lue kokemuksia Moi Mobiilista

Kommentoi

Kommentit

  1. SANDY

    Jännäksi menee kuinka ohueksi puhelimen voi ohentaa ennen kuin siitä tulee rasite ja herkkä taipumisille
    + Tuossa tekstissö on pieni typo= Puhelimessa nähfään takana kaksi kameraa ja edessä puolestaan etukameralla kaksois-LED-kuvausvalo.

    • SANDY

      Ja näköjään myös kommentissani 😄

Tuoreimmat jutut