Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image

Vielä julkistamaton uusi Moto Z -huippupuhelin jo esillä – yhdelle keskeiselle ominaisuudelle vahvistus

(Mainos: Lataa nyt ilmainen e-kirja tai äänikirja Elisa Kirjasta. Valitse oma kirjasi hintaan 0 € tästä!)

Uusi vuoden 2017 Moto Z nähtiin jo Gamepadin esittelykuvassa.

Uusi vuoden 2017 Moto Z nähtiin jo Gamepadin esittelykuvassa.

Motorolan tuleva, vielä julkistamaton uusi vuoden 2017 Moto Z -huippupuheln on jo päässyt esille julkisuudessa. Motorola on käyttänyt puhelinta yhdessä Sprint-operaattorin kanssa uusien gigabittiluokan 4G-verkkojen esittelyyn. Lisäksi kuvaa uudesta Moto Z:stä on vilautettu jo myös Gamepad-lisäosan esittelyn yhteydessä Mobile World Congressissa.

Uuden Moto Z:n koko ja muoto ovat säilymässä pitkälti alkuperäisen Moto Z:n linjoilla. Syy tähän on yksinkertainen: uusi malli jatkaa tukea Motorolan Moto Mod -lisäkuorille, jotka tarjoavat mahdollisuuden laajentaa puhelimen toimintoja. Lisäkuorten yhteensopivuuden takia puhelimen design ei voi muuttua kovin paljoa.

Ulkoisesti jo nähdyissä kuvissa, myös alta löytyvässä vuotokuvassa, uutta ja kiinnostavaa on lähinnä soikion muotoinen kotinäppäin, johon on todennäköisesti integroitu myös sormenjälkitunnistin, sekä mahdollisesti kahdesta LEDistä koostuva kuvausvalo etukameran tueksi.

Vuotokuva vuoden 2017 Moto Z:stä.

Vuotokuva vuoden 2017 Moto Z:stä.

Teknisesti uusi Moto Z on saamassa Qualcommin uuden huippuluokan Snapdragon 835 -järjestelmäpiirin. Juuri sen sisältämän X16-moodemin ansiosta puhelin tukeekin jopa 1 gigabitin tiedonsiirtonopeutta riittävillä valmiuksilla varustetussa 4G LTE -verkoissa. Lisäksi aiempien paljastusten valossa mukana pitäisi olla 4 gigatavua RAM-muistia.

Sprint-operaattorin lehdistötiedote kutsuu Motorolan esittelemää puhelinta ”tulevaksi lippulaivaälypuhelimeksi”.

Uuden Moto Z:n julkistus- tai myyntiintuloaikataulusta ei ole vielä tietoa.

(Mainos: Moi Mobiililta 100 megabitin 4G-liittymä vain 6 €/kk tai rajattomalla datasiirrolla 18 €/kk! Tutustu ja tilaa edullinen Moi-liittymä nyt tästä!)

 

Seuraa Mobiili.fitä

Mainos: Nopea 4G-liittymä puhelimeen vain 6 € / kk. Lue kokemuksia Moi Mobiilista

Kommentoi

Tuoreimmat jutut