Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image

Google Earth menee uusiksi – on jo aikakin

(Mainos: Lataa nyt ilmainen e-kirja tai äänikirja Elisa Kirjasta. Valitse oma kirjasi hintaan 0 € tästä!)

Google Earth menee uusiksi.

Google Earth menee uusiksi.

Google on kertonut järjestävänsä ensi viikon tiistaina, 18. huhtikuuta, tilaisuuden esitellääkseen uuden Google Earthin.

Google Earth on hakukonejätin palvelu, joka yhdistää satelliittikuvia ja mahdollistaa maapallon tutkimisen. Google Earth on jäänyt viime vuosina vähemmälle huomiolle osana Googlen lukemattomia eri sovelluksia.

Google Earthin uudistumisen yksityiskohdista ei ole vielä mitään tietoa. Maan päivää vietetään 22. huhtikuuta, eli vain päiviä Google Earthin uudistumisen jälkeen, mikä ei välttämättä ole sattumaa.

Google Earthin taantuminen näkyy muun muassa sen Apple iOS -sovelluksessa, jota ei ole vielä päivitetty 64-bittiseen aikaan ja näin ilman päivitystä se uhkaa pian lakata kokonaan toimimasta Apple-laitteissa. Mitä todennäköisimmin tämänkin epäkohdan Google aikoo nyt korjata päivittäessään samalla maapallopalveluaan laajemminkin.

(Mainos: Moi Mobiililta 100 megabitin 4G-liittymä vain 6 €/kk tai rajattomalla datasiirrolla 18 €/kk! Tutustu ja tilaa edullinen Moi-liittymä nyt tästä!)

 

Seuraa Mobiili.fitä

Mainos: Nopea 4G-liittymä puhelimeen vain 6 € / kk. Lue kokemuksia Moi Mobiilista

Kommentoi

Tuoreimmat jutut