Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image

Saadaanko Suomeenkin? 6 gigatavun RAM-muistilla varustettu Galaxy S8+ tulossa laajemmin myyntiin

(Mainos: Moi Mobiililta 100 megabitin 4G-liittymä vain 6 €/kk tai rajattomalla datasiirrolla 18 €/kk! Tutustu ja tilaa edullinen Moi-liittymä nyt tästä!)

Kaipaavatko Galaxy S8 -mallit enemmän tallennustilaa ja RAM-muistia?Galaxy

Samsung esitteli hiljattain uudet Galaxy S8 -puhelimet. Normaaleissa versioissa on neljä gigatavua RAM-käyttömuistia ja 64 gigatavua tallennustilaa. Samsung toi kuitenkin Kiinaan ja Etelä-Koreaan, yhtiön kotimaahan, saataville Galaxy S8+:n version, jossa on kuuden gigatavun RAM-muisti ja 128 gigatavun tallennustila.

Eteläkorealaisen Yonhap News -julkaisun mukaan Samsung pohtii nyt kalliimman Galaxy S8+ -version tuomista myyntiin myös muilla markkinoilla. Tarkemmin markkina-alueita julkaisu ei kertonut, mutta Samsung valitsee alueet kysynnän mukaan.

Suomessa Samsung Galaxy S8+ maksaa 929 euroa, joten suuremmalla tallennustilalla ja RAM-muistilla varustettu S8+ maksanee yli 1 000 euroa – mikäli siis tulee täällä myyntiin. Etelä-Koreassa Galaxy S8+:n versioiden hintaero on karkeasti noin 125 euroa.

Samsung on tuonut markkinoille ainoastaan 6,2-tuumaisesta Galaxy S8+:sta version kuuden gigatavun RAM-muistilla ja 128 gigatavun tallennustilalla. Näin ollen 5,8-tuumainen Galaxy S8 on tarjolla kaikkialla neljän gigatavun RAM-muistilla ja 64 gigatavun tallennustilalla.

(Mainos: Lataa nyt ilmainen e-kirja tai äänikirja Elisa Kirjasta. Valitse oma kirjasi hintaan 0 € tästä!)

 

Seuraa Mobiili.fitä

Mainos: Nopea 4G-liittymä puhelimeen vain 6 € / kk. Lue kokemuksia Moi Mobiilista

Kommentoi

Kommentit

 1. JOKUNEN

  Oneplus 3T ON myös 6 gigaa ja 128gigan muistilla HINTA VAIN PUOLET SAMPASTA!! kannattaako hehkuttaa?????

  • Hendriks

   Näyttö, kamerat yms. komponentit parempia!.

   • JOKUNEN

    niinkö luulet 1000 egellä täyttä paskaa!!JEEESSSSS Taitaa sossu maksaa.

 2. JiiPee83

  Lähtisi kyllä heti tältä istumalta tilaukseen, shut up and take my money :)

 3. pyärämiäs

  nii-i! tua mainittu Oneplus 3T kyll ols parempi hinta/laatu suhteen, ku ylihinnoiteltu samppa. ostaisin, jos ols tarve. uutta notee kaipailen ma.

 4. Azazel

  Lähtisi samantien tilaukseen :)

 5. abcdef

  Toisille OnePlus on hyvä vaihtoehto, ainakin jos haluavat kovia speksejä sopuhintaan. Itse on nähnyt viisaammaksi pitäytyä ”perinteisten puhelinvalmistajien” tuotteissa. Näissä kokonaan uusissa tai tietokonepuolelta tulleiden valmistajien laitteissa on monesti ihme lapsuksia ihan perustoiminnoissa: puhelun äänenlaatu voi olla mitä on, joskus kaiuttimen äänenvoimakkuus on niin matala että puhelimen soimista ei voi kuulla vaikka volume täysillä, verkon kuuluvuus voi olla mitä sattuu jne. Mitään mäistä ei näe spekseistä.

  • JOKUNEN

   Siltikään ei kannata 1000 € laittaa samppaan Tietty jos on niin URPO niin siitä vaan !!!!!

   • N5,5.1(XtraSmooth,FrankoKernel)

    Urpoa ostaa puhelin, joka toimii. Ennemmin laittaa rahansa puhelimeen, joka toimii miten sattuu? Outo logiikka. 🤔

   • Marko

    Ääliö olet. Oneplus 3T omistajana ei paljon oo varaa haukkua muita luureja. Mahtaa jonnee vituttaa kun ei ollut varaa oikeeseen puhelimeen ja nyt huudellaan täällä.

 6. Juha

  Mihin ihmeeseen älypuhelimessa tarvitsee 6G muistia? Vai onko edelleen kyse siitä Androidin perustavanlaatuisesta ongelmasta, että pitää olla supertietokone rautaratkaisuna että välttyy isommilta lagimisilta?
  Tosin, voihan toisena vaihtoehtona olla että tässä halutaan vaan myydä speksejä niille innoimmaimmille nörteille… Someniska jo nuorena ja sitä rataa (hahaa).

Tuoreimmat jutut