Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image

Samsungin Bixbyn salat: keskeinen ominaisuus rakentuu yhteistyölle ja sen saa muihinkin puhelimiin

(Mainos: Moi Mobiililta 100 megabitin 4G-liittymä vain 6 €/kk tai rajattomalla datasiirrolla 18 €/kk! Tutustu ja tilaa edullinen Moi-liittymä nyt tästä!)

Samsungin Bixby-virtuaaliavustajakokonaisuus on sen uusien Galaxy S8 -huippupuhelinten ohjelmistopuolen suurin uudistus. Bixbyssä on monta eri puolta – se on listaus eri asioista kertovia kortteja, puhumalla käytettävä avustaja sekä myös esineiden ja asioiden tunnistaja kameran kuvan perusteella.

Jälkimmäinen esineiden tunnistus perustuu yhteistyölle Pinterest-palvelun kanssa ja vastaa käytännössä pitkälti Pinterestin omaan sovellukseensa esittelemää Lens-toimintoa, jonka se juuri aiemmin maaliskuussa toi jo kaikkien käyttäjiensä saataville Yhdysvalloissa.

Galaxy S8:ssa Bixby Vision -nimellä kulkevalla ominaisuudella voi kohdistaa kameran valittua esinettä kohti ja etsiä tämän jälkeen Pinterestistä sitä vastaavia muita kuvia tai tehdä ostoshaun. Lisäksi erikseen ominaisuus tunnistaa QR-koodit, viinipullot ja paikat.

Pinterest kertoo Galaxy S8 -yhteistyöstään blogissaan.

Euroopassa Bixby on Galaxy S8 -puhelinten myyntiin tullessa huhtikuun lopulla vielä varsin rampa: se tukee aluksi vain korean kieltä ja kuukautta myöhemmin mukaan tulee tuki amerikan englannille. Brittiaksentin englanti ja muita eurooppalaisia kieliä luvataan mukaan myöhemmin tänä vuonna ja siitä eteenpäin.

(Mainos: Lataa nyt ilmainen e-kirja tai äänikirja Elisa Kirjasta. Valitse oma kirjasi hintaan 0 € tästä!)

 

Seuraa Mobiili.fitä

Mainos: Nopea 4G-liittymä puhelimeen vain 6 € / kk. Lue kokemuksia Moi Mobiilista

Kommentoi

Kommentit

  1. Jiipee

    Samsung saa täydet propsit

Tuoreimmat jutut