Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image

Honorin aprillipila taisi paljastua – tämä puhelin on oikeasti paras ystäväsi

(Mainos: Lataa nyt ilmainen e-kirja tai äänikirja Elisa Kirjasta. Valitse oma kirjasi hintaan 0 € tästä!)

Honor BFF

Huaweille kuuluvan Honor-brändin Yhdysvaltain sivuilla on esillä mielenkiintoinen uutuuspuhelin. ”U-DaBEST”-käyttöjärjestelmällä toimiva Honor BFF on nimensä ja ominaisuuksiensa perusteella todellinen paras ystävä nyt ja aina (BFF eli best friend forever).

Honor BFF

Honor BFF tarkkailee käyttäjäänsä, tämän mielenliikkeitä, liikkumista ja terveydentilaa, ja osaa niiden perusteella tarjota kannustuksia pitkin päivää; ”muistetaanpa tämä hetki selfien avulla” tai ”olet todella ansainnut tuon herkkumunkin”. Lisäksi Honor BFF osaa koneoppimisen avulla kannustaa käyttäjäänsä ylittämään itsensä kuntoilusuorituksissa, ja tarjolla on yksilöitävät ääniasetukset, eli laite puhuttelee käyttäjäänsä tämän valitsemalla äänellä ja voi käyttää tuttavallisia lempinimiä, kuten ”sweetie” tai ”bro”.

Honor BFF

Honor BFF saattaa ominaisuuksiensa puolesta olla liian hyvä ollakseen totta, ja siihen viittaa myös verkkosivuilla oleva kehotus palata sivuille 1. huhtikuuta ottamaan lisää selvää asiasta. Vaikuttaa vahvasti siis siltä, että Honor BFF on aprillipila, ja BFF:ää himoitseville on tiedossa silliä ja kuravettä lauantaina, kun aprillipäivä koittaa.

Honor BFF

(Mainos: Lataa nyt ilmainen e-kirja tai äänikirja Elisa Kirjasta. Valitse oma kirjasi hintaan 0 € tästä!)

 

Seuraa Mobiili.fitä

Mainos: Nopea 4G-liittymä puhelimeen vain 6 € / kk. Lue kokemuksia Moi Mobiilista

Kommentoi

Kommentit

  1. MobileTechnolocy

    Olisiko BFF:lle parempi suomennos ”paras ystävä tästä hetkestä ikuisuuteen”?

Tuoreimmat jutut