Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image

Applen USB-C-ale loppuu huomenna

(Mainos: Lataa nyt ilmainen e-kirja tai äänikirja Elisa Kirjasta. Valitse oma kirjasi hintaan 0 € tästä!)

Applen USB-C-ale on tulossa päätökseensä.

Applen USB-C-ale on tulossa päätökseensä.

Apple teki viime syksynä poikkeuksellisen peliliikkeen alentamalla laajasti myymiensä USB-C-sovittimien ja -lisävarusteiden hintaa sen jälkeen, kun MacBook Pro -tietokoneen siirtymisestä vain uusiin USB-C-liitäntöihin oli syntynyt myrsky vesilasissa.

Sittemmin loppuvuodesta Apple ilmoitti pidentävänsä USB-C-alemyyntiä maaliskuun loppuun asti. Maaliskuun viimeinen päivä on huomenna perjantaina.

Alennusmyynnissään eniten Apple laski sovittimien hintoja, jopa 40-50 prosenttia. USB-C – USB -sovittimen hinta on vielä 9 euroa ja Thunderbolt 3 (USB-C) – Thunderbolt 2 -sovittimen hinta 35 euroa.

Apple laski myös myymiensä kolmansien osapuolten USB-C-lisälaitteiden hintaa noin 25 prosentilla.

Lisäksi muun muassa 1 metrin mittaisen USB-C-Lightning-kaapelin hinta on nyt 25 euroa, kun sen aiempi normaali hinta oli 29 euroa. Esimerkiksi tämä kaapeli pitää erikseen ostaa, jos haluaa kytkeä iPhone 7:n uuteen MacBook Prohon tai jo aiempaan 12 tuuman MacBookiin.

USB-C-latauskaapeleita alennukset eivät koske.

(Mainos: Moi Mobiililta 100 megabitin 4G-liittymä vain 6 €/kk tai rajattomalla datasiirrolla 18 €/kk! Tutustu ja tilaa edullinen Moi-liittymä nyt tästä!)

 

Seuraa Mobiili.fitä

Mainos: Nopea 4G-liittymä puhelimeen vain 6 € / kk. Lue kokemuksia Moi Mobiilista

Kommentoi

Tuoreimmat jutut