Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image

Microsoftilta huhutaan uusia laitteita keväällä – ei kuitenkaan uutta Surface Bookia

(Mainos: Moi Mobiililta 100 megabitin 4G-liittymä vain 6 €/kk tai rajattomalla datasiirrolla 18 €/kk! Tutustu ja tilaa edullinen Moi-liittymä nyt tästä!)

Microsoft logo

Microsoftin on huhuttu järjestävän kuluvan kevään aikana tilaisuuden, jossa se esittelee uusia laitteita. Epäselvää kuitenkin on, mitä tilaisuudessa nähdään, sillä aiemmista huhuista poiketen uusi Surface Book 2 ei vielä ole julkaisukunnossa. Monien muidenkin huhuttujen uutuuksien osalta tilanne näyttää huonolta. Näin uutisoi ZDNetin Microsoft-spesialisti Mary Jo Foley.

Microsoft ei viime vuonna julkaissut uusia Surface Pro- tai Surface Book -malleja. Ensimmäisen sukupolven Surface Book sai syksyllä Performance Base -tehoversion, mutta varsinaista uutta sukupolvea ei kuitenkaan esitelty. Samoin nykyinen Surface Pro 4 -mallisto on peräisin jo syksyltä 2015. DigiTimes raportoi taannoin, että uusi Surface Book -malli olisi valmiina tuotantoon, mutta Foleyn mukaan laite ei vielä kuitenkaan ole valmis esiteltäväksi.

Yksi aiemmin huhuttu uutuus voisi olla Surface Pro 5 -tabletti, mutta Foleyn mukaan sitäkin lienee vielä turha odottaa. Toisen sukupolven HoloLens olisi saattanut ehtiä täksi kevääksi, mutta hiljattain raportoitiin, että toisen sukupolven malliksi suunniteltu versio jätetään väliin, ja seuraava uusi HoloLens nähdään vasta vuonna 2019.

Pitkään on huhuttu myös Surface-sarjan puhelimesta, mutta tiettävästi sitäkään ei kannata vielä toviin odottaa, mahdollisesti ei vielä edes tänä vuonna.

Yksi mahdollisuus sen sijaan saattaisi olla Googlen Chromebook-läppäreitä haastava uusi ”Surface Cloud Book”, joka pohjautuisi vielä virallisesti julkaisemattomaan Windows 10 Cloud -versioon. Nimestään huolimatta Windows 10 Cloud ei niinkään liity pilvipalveluihin, vaan se on suunnattu kevyeksi ja edulliseksi Windows-versioksi, jolla voi käyttää vain Windows Kaupasta löytyviä sovelluksia.

(Mainos: Moi Mobiililta 100 megabitin 4G-liittymä vain 6 €/kk tai rajattomalla datasiirrolla 18 €/kk! Tutustu ja tilaa edullinen Moi-liittymä nyt tästä!)

 

Seuraa Mobiili.fitä

Mainos: Nopea 4G-liittymä puhelimeen vain 6 € / kk. Lue kokemuksia Moi Mobiilista

Kommentoi

Kommentit

 1. Marco

  Kiviäkin kiinnostaa? Microsoft ja NSA-Windows on niin eilistä

  • Henrik

   Mua kiinnosta. Hommaa itelles vaik helmitaulu.

   • Matti#2

    FSB kyttää niitä.

 2. Hoh Hoijakkaista

  Hohhoijaa… ”Microsoftilta voisi tulla laite 1, mutta ei se tule. Voisi tulla laite 2, mutta ei sekään tule. Voisi tulla laite 3, mutta ei sekään tule. Voisi tulla laite 4, mutta ei sekään tule…”

 3. Åsa Karlsson

  Ei kiitos. En halua että jokaista liikettäni, kirjoituksiani, ostoksiani jne tarkkaillaan ja arvioidaan. Mitä teen on minun asiani. Windows on nykyään rikos ihmisyyttä vastaan.

  Turha puolustaa nuuskintaa ”terrorismin ehkäisyllä”. Kaikki tietävät jo mikä on tarkoitusperä.

  • passe

   Sulla on sitten varmaan pelkkä älytön peruspuhelin käytössä, jos sitäkään?

  • Hendriks

   Sinulla taitaa olla hieman liian suuret luulot itsestäsi,. 😂

   • passe

    Päin vastoin. Jatkuvasti aliarvioin itseäni ja suhtaudun nöyrästi asioihin. Suosittelen. :)

 4. KIME1980

  Kyllä minua ainakin kiinnostas uusi lumia phone jos sellainen on tulossa.

Tuoreimmat jutut