Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image

Apple-uutuudet nyt tilattavissa

(Mainos: Lataa nyt ilmainen e-kirja tai äänikirja Elisa Kirjasta. Valitse oma kirjasi hintaan 0 € tästä!)

Applen aiemmin tällä viikolla julkistamat uutuudet, uusi edullisempi iPad sekä punaiset iPhone 7 sekä iPhone 7 Plus ja päivitetyt iPhone SE -mallit ovat nyt tilattavissa Applen omasta verkkokaupasta.

Uusi Apple iPad.

Uusi Apple iPad.

Uusi iPad tunnetaan nyt vain yksinkertaisesti iPadina. Se seuraa mallistossa iPad Air 2:ta, mutta on sitä paksumpi – ”iPad Air 2, iPad Airin kuorissa, uudemmalla ja tehokkaammalla A9-piirillä”. Tavoitteena on ollut laskea hintaa. Uusi iPad onkin toistaiseksi edullisin 9,7 tuuman iPad-malli Applelta. Lähtöhinta on 419 euroa 32 gigatavun muistilla ja Wi-Fi-yhteydellä. Lisähintaan saa myös mobiiliverkkoyhteydet (+160 €) ja/tai 128 gigatavua tallennusmuistia (+100 €).

iPad-toimitusten kerrotaan Applen Suomen verkkokaupasta alkavan 5.-7. huhtikuuta.

iPad-mallistossa jatkavat myös 499 euron 128 gigatavun iPad mini 4 sekä muutoksitta 9,7 ja 12,9 tuuman iPad Pro, joille odotetaan seuraajia jo lähiaikoina.

Uudet punaiset iPhone 7 ja iPhone 7 Plus ovat osa PRODUCT(RED) -tuoteperhettä, jossa myyntituotoista osa lahjoitetaan AIDSin vastaiseen työhön.

Punainen väri iPhone 7:ssä tai iPhone 7 Plussassa ei tuo lisähintaa muihin väreihin verrattuna: hinta punaiselle iPhone 7:lle 128 gigatavun muistilla on 889 euroa, 256 gigatavulla 999 euroa ja iPhone 7 Plussalle 128 gigatavulla 1 029 euroa, 256 gigatavulla 1 139 euroa.

Toimitukset alkavat 28. maaliskuuta.

Punaiset iPhone 7 ja iPhone 7 Plus PRODUCT(RED) Special Edition.

Punaiset iPhone 7 ja iPhone 7 Plus PRODUCT(RED) Special Edition.

Vanha tuttu iPhone SE on tästä lähtien tarjolla Applelta 32 tai 128 gigatavun tallennusmuistilla, kun aiemmin vaihtoehdot olivat 16 ja 64 gigatavua. 32 gigatavun iPhone SE maksaa 499 euroa ja 128 gigatavun iPhone SE 609 euroa.

Myös iPhone SE:n toimitukset alkavat 28. maaliskuuta.

iPad- ja iPhone-uutuuksien ohella Apple esitteli ja toi jo aiemmin myyntiin tällä viikolla myös Apple Watchille uusia rannekkeita sekä uusia suojakuoria iPhone 7 -puhelimille. Lisäksi Apple esitteli uuden Clips-sovelluksen, joka tulee ladattavaksi vasta huhtikuussa.

(Mainos: Moi Mobiililta 100 megabitin 4G-liittymä vain 6 €/kk tai rajattomalla datasiirrolla 18 €/kk! Tutustu ja tilaa edullinen Moi-liittymä nyt tästä!)

 

Seuraa Mobiili.fitä

Mainos: Nopea 4G-liittymä puhelimeen vain 6 € / kk. Lue kokemuksia Moi Mobiilista

Kommentoi

Kommentit

 1. Hendriks

  Rahaa hyvään asiaan,. 👍😊

 2. JiiPee83

  Olisi vielä joskus mukava koittaa uudelleen Applen laitteita mutta valitettavasti tarjonta/käyttöjärjestelmä ei iske itselleni. Luutavasti seuraava puhelin taitaa olla Galaxy s8 edge+ sekä vanhan läppärin tilalle tulossa Microsoftin Surface sarjan laite.

 3. Juunas

  Aika outoa, että operaattoreilla ei ole vielä ennakkotilattavissa uusia ipadejä. Mistä johtunee 🤔

  • Hendriks

   Aika noloa ostaa iPad (tai kannettava yms.,) kytkynä!. 😅

   • Markus

    kytkyjä ei kyllä taida enää olla.

   • Marko

    Mitäs noloo tuossa on. Itsekkin ostan aina puhelimet kytkynä vaikka tienaankin yli 5 miljoonaa € vuodessa. Saa jopa halvemmalla ja täysin korottomasti.

   • Mooli

    Täytyy olla täysidiootti jos ei tajua laitetta maksuajalla ottaa. Saa laitettua vaikka sen kerralla maksettavan 700e poikimaan esim osakkeisiin. Taloudenhallintaa:)