Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image

Ei vain uusia iPhoneja ja iPad – myös Apple Watch sai uusia rannekkeita

(Mainos: Moi Mobiililta 100 megabitin 4G-liittymä vain 6 €/kk tai rajattomalla datasiirrolla 18 €/kk! Tutustu ja tilaa edullinen Moi-liittymä nyt tästä!)

Apple esitteli tänään uudet punaiset PRODUCT(RED) iPhone 7:n ja iPhone 7 Plussan, tuplasi iPhone SE:n muistit päivitetyissä malleissa ja uuden edullisemman 9,7 tuuman iPadin yhdessä Clips-videosovelluksen kanssa. Uudet tuotteet eivät kuitenkaan jääneet vain tähän, sillä lisäksi Apple esitteli myös uusia rannekkeita Apple Watchille.

Apple tuo Nike+ -rannekkeet nyt ensi kertaa myyntiin erikseen. Lisäksi punotut nailonrannekkeet, kumiset urheilurannekkeet sekä klassiset rannekkeet saavat uusia värivaihtoehtoja. Hermès-nahkarannekevalikoima täydentyy myös uusilla väreillä. Uudet nailonrannekkeet poikkeavat aiemmasta kolmiraitaisuudellaan.

Apple Watchin myyntivalikoima kokee myös merkittävän uudistuksen, sillä Apple Watch Series 2:ta myydään jatkossa uutena vain urheilu- tai milanolaisrannekkeen kanssa.

Uusia rannekkeita löytyy jo Applen oman verkkokaupan valikoimista. Nailon-, kumi ja Nike+ -rannekkeiden hinta on 59 euroa, kun taas nahkaisten klassisten rannekkeiden 159 euroa.


Hermès-valikoimassa, jota ei myydä Suomessa, on:

  • 38mm Double Tour, Bleu Zéphyr Epsom leather
  • 38mm Double Buckle Cuff, Fauve Barenia leather
  • 42mm Single Tour, Lime Epsom leather
  • 42mm Single Tour, Colvert Swift leather

(Mainos: Lataa nyt ilmainen e-kirja tai äänikirja Elisa Kirjasta. Valitse oma kirjasi hintaan 0 € tästä!)

 

Seuraa Mobiili.fitä

Mainos: Nopea 4G-liittymä puhelimeen vain 6 € / kk. Lue kokemuksia Moi Mobiilista

Kommentoi

Tuoreimmat jutut