Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image

Apple julkisti punaisen iPhone 7:n – tältä se näyttää

(Mainos: Moi Mobiililta 100 megabitin 4G-liittymä vain 6 €/kk tai rajattomalla datasiirrolla 18 €/kk! Tutustu ja tilaa edullinen Moi-liittymä nyt tästä!)

Apple on julkistanut uuden punaisen värin iPhone 7 ja iPhone 7 Plus -mallistoihin. Uusi väri on PRODUCT(RED)-tuote, jonka myynnistä lahjoitetaan rahaa AIDSin vastaiseen työhön.

Punaiset iPhonet ovat alumiinia ja mattapintaisia. Uusi väri täydentää iPhone 7 -värivalikoimaa, joka on tähän asti koostunut mustasta, peilimustasta, hopeasta, kullasta ja ruusukullasta.

Punaiset iPhone 7 ja iPhone 7 Plus PRODUCT(RED) Special Edition tulevat myyntiin perjantaina 24. maaliskuuta alkaen ja toimitukset alkavat maaliskuun lopussa ja huhtikuun aikana. Punainen väri tulee tarjolle peilimustan tavoin vain 128 ja 256 gigatavun tallennusmuistein.

Punainen väri ei tuo lisähintaa muihin väreihin verrattuna: hinta iPhone 7:lle 128 gigatavun muistilla on 889 euroa, 256 gigatavulla 999 euroa ja iPhone 7 Plussalle 128 gigatavulla 1 029 euroa, 256 gigatavulla 1 139 euroa.

Punainen iPhone 7 ja iPhone 7 Plus eivät värin lisäksi muuten eroa muista iPhone 7 -puhelimista.

Kyse on ensimmäisestä kerrasta, kun Apple tuo markkinoille uuden värivaihtoehdon jo myynnissä olleista iPhone-malleista ilman muita muutoksia.

”Siitä lähtien, kun aloimme työskennellä (RED):in kanssa 10 vuotta sitten, asiakkaamme ovat tehneet merkittävän vaikutuksen AIDSin leviämisen vastaisessa taistelussa ostamalla tuotteitamme, alkuperäisestä iPod nano PRODUCT(RED) Special Editionista aina tämän päivän mallistoon Beats-tuotteita ja lisävarusteita iPhonelle, iPadille ja Apple Watchille”, toteaa Applen toimitusjohtaja Tim Cook. ”Tämän iPhonen erikoisversion esittely näyttävällä punaisella viimeistelyllä on suurin PRODUCT(RED)-tarjontamme tähän asti juhlistaaksemme kumppanuuttamme (RED):in kanssa.”

PRODUCT(RED) ohjelma on kerännyt yhteensä yli 465 miljoonaa dollaria, joista viimeisen kymmenen vuodelta Apple on tuonut yli 130 miljoonaa dollaria ollen suurin yrityslahjoittaja ohjelmaan.

Apple julkisti tänään myös tuplanneensa iPhone SE:n muistimäärät.

(Mainos: Lataa nyt ilmainen e-kirja tai äänikirja Elisa Kirjasta. Valitse oma kirjasi hintaan 0 € tästä!)

 

Seuraa Mobiili.fitä

Mainos: Nopea 4G-liittymä puhelimeen vain 6 € / kk. Lue kokemuksia Moi Mobiilista

Kommentoi

Kommentit

 1. SANDY

  Tuo punainen voisi tulla jäädäkseen, kiva piriste muuten kulahtaneisiin väreihin

 2. Juha

  Kymmenen vuoden tuotekehittelyn tulos kiehtoo taatusti metroseksuaaleja ja myös muita seksuaaleja.

  • Hendriks

   Asiaton viesti, ylläpito,.

  • Marko

   Niin tai ihan muotitietoisia ihmisiä. Tuo on parhammaimman näköinen puhelin tällähetkellä.

 3. SANDY

  Ja tässä unboxaus ja punaisen sävyn vertailua mm coca cola tölkkiin ja pokepalloon

  https://youtu.be/1NecJBNozBQ

Tuoreimmat jutut