Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image

Tesla nappasi kuukauden sisällä riveihinsä toisenkin korkean profiilin Apple-pomon

(Mainos: Lataa nyt ilmainen e-kirja tai äänikirja Elisa Kirjasta. Valitse oma kirjasi hintaan 0 € tästä!)

Tesla Model 3

Tesla Model 3.

Lyhyen ajan sisällä toinenkin korkean profiilin Apple-pomo on siirtynyt autovalmistaja Teslan leipiin. Aivan tuoreeltaan kerrottiin, että ohjelmistokehittäjänä Applella toiminut Chris Lattner siirtyy Teslalle tammikuun aikana. Nyt 9to5Mac-sivusto tietää kertoa, että aiemmin suunnittelijana Applella toiminut Matt Casebolt on siirtynyt Teslalle joulukuussa.

Caseboltin tittelinä Applella oli Senior Director of Design, ja viimeisten kahden ja puolen vuoden ajan hän on johtanut uusimman MacBook Pron ja sen erikoisen Touch Barin kehitystä. Sitä ennen Casebolt johti pyöreän Mac Pron suunnitellutta ryhmää ja on aiemmin ollut mukana myös ensimmäisten MacBook Air -mallien suunnittelussa. Casebolt mainitaan ainakin 52:ssa Applen patentissa.

Teslalla Caseboltin tehtävänä on Senior Director Engineering, Closures & Mechanisms, eli toimenkuvaan kuulunee korin mekaanisten osien suunnittelun johtaminen. Yhtenä Caseboltin uusista työkavereista Teslalla on Apple-ajoilta tuttu Doug Field, joka aiemmin toimi Applella Mac-laitekehityksestä vastaavana johtajana.

9to5Mac mainitsee, että Caseboltin lähtö Applelta seuraa raportteja, joiden mukaan Mac-tuotekehityksen asemaa yhtiössä on heikennetty ja että uudelleenpriorisointi on johtanut väen vähentymiseen Mac-tiimeissä.

 

(Mainos: Moi Mobiililta 100 megabitin 4G-liittymä vain 6 €/kk tai rajattomalla datasiirrolla 18 €/kk! Tutustu ja tilaa edullinen Moi-liittymä nyt tästä!)

 

Seuraa Mobiili.fitä

Mainos: Nopea 4G-liittymä puhelimeen vain 6 € / kk. Lue kokemuksia Moi Mobiilista

Kommentoi

Tuoreimmat jutut